Controlpack celebra la seva 25 aniversari amb nous reptes

Al llarg d’aquests 25 anys, l’empresa ha anat creixent gràcies al treball d’un equip humà altament especialitzat, compromès amb els nostres clients i capacitat per donar una solució satisfactòria a les seves necessitats particulars.

A Controlpack, pensem que l’èxit dels nostres clients és el nostre, i per això volem deixar de ser un proveïdor més per convertir-nos en els seus més estrets col·laboradors, i treballar junts per al desenvolupament de nous materials per a l’envasament i embalatge que donin als seus productes la millor presentació.

D’altra banda, i com a repte per al futur, el nostre departament de R+D continua treballant en el disseny i desenvolupament de materials i sistemes tecnològics que aconsegueixin reduir els costos en els processos logístics d’embalatge.

En aquest sentit, estem desenvolupant dia a dia noves aplicacions amb millors prestacions i 100 % respectuoses amb el

medi ambient, per a tot tipus d’indústries. Aquests són algunes de les aplicacions per les quals apostem per al futur més immediat:

Alimentació (fruita i verdura, carn, begudes ) i indústria farmacèutica. Film macroperforat Macropack i l’embolicadora Macroplat
Metall i motor: noves aplicacions retràctils i gamma de productes d’embalatge anticorrosiu VCI.
Venta per internet de tot tipus de béns de consum: embossadora SMART, sistemes de protecció i farcit amb aire Filltek i amb paper Fillpak

A més, disposem del nostre propi Servei Tècnic Assistència 24 hores 365 dies a l’any així com un equip d’assessoria en maquinària. A partir d’un estudi personalitzat dels processos i materials utilitzats pel client, es realitza una proposta sobre la maquinària i el material que va a optimitzar els seus processos logístics i que reduirà els costos en embalatge.

El nostre departament d’IPS (Integral Packaging System), format per un grup d’especialistes a cada àrea, realitza projectes personalitzats de reducció de costos tant en els processos tecnològics com en els materials utilitzats pel client en cada aplicació. Gràcies al seu profund coneixement dels materials i sistemes tecnològics que intervenen en la producció, l’equip d’IPS presenta informes detallats sobre els percentatges d’estalvi susceptibles en cada procés d’embalatge.

Després de 25 anys d’experiència en el sector del packaging, volem donar les gràcies als nostres clients per la confiança dipositada en nosaltres, i esperem créixer junts en el desenvolupament de nous materials i sistemes d’alta fiabilitat, més econòmics i 100% respectuosos amb el medi ambient.

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.