Controlpack estarà present a la Biennal Espanyola de Màquina i H

El proper 31 de maig dóna inici la 26ª edició de la BIEMH, que reunirà durant una setmana a més de 1.000 signatures expositores en les instal·lacions del Bilbao Exhibition Centri. Als 6 pavellons del recinte es donaran cita els fabricants i distribuïdors més rellevants del sector perquè visitants de tot el món puguin veure i conèixer les últimes novetats i així poder convertir-se, una edició més, en un aparador d’alt nivell industrial i tecnològic on mostrar els últims desenvolupaments, tecnologies i serveis de les empreses capdavanteres en la seva especialitat.
Controlpack estarà present en aquesta edició de la BIEMH per mostrar algunes de les últimes novetats relacionades amb l’envàs i l’embalatge. L’empresa tarragonina segueix amb la seva aposta per mantenir-se a l’avantguarda en la investigació i innovació en els processos tecnològics del sector i mostrarà en el certamen algunes de les nous productes que s’estan desenvolupant en el sector i que permeten als seus clients millorar els seus processos de finals de línia i en conseqüència, els costos.
En embalatge anticorrosiu, Controlpack ha ampliat la seva gamma de productes amb el Netnocor, un protector líquid que s’aplica sobre les peces metàl·liques i les protegeix contra la corrosió durant els processos de fabricació i transport. Aquest líquid es barreja amb aigua pel submergiment de peces metàl·liques i proveeix un mínim de 2 setmanes de protecció. A més de resultar totalment segur per als materials i els operaris, és respectuós amb el medi ambient.
D’altra banda, Controlpack presentarà a la fira un ampli catàleg de productes fabricats amb tecnologia VCI. L’empresa, que és distribuïdora oficial de VCI2000 a Espanya, ha aconseguit amb aquests materials una millora sensible als sistemes de producció per obtenir millors costos de fabricació. El VCI s’evapora del plàstic o del paper i es col·loca sobre les superfícies metàl·liques formant una capa molecular protectora. Aquesta matèria emigra fins als racons més recòndits d’una peça i impedeix que la humitat, la sal, la brutícia, l’oxigen o altres materials corrosius arribin a la superfície metàl·lica. Els vapors es fixen a la superfície del metall gràcies a la seva orientació polar i s’alineen en capes de 3 fins a 5 molècules creant una barrera que pacifica la càrrega elèctrica del metall i impedeix la reacció de l’oxigen que, en contacte amb les molècules del metall, produeix òxid. Una vegada extreta de l’envàs, la peça no necessita tractaments per eliminar aquesta capa ja que s’evapora i es dispersa en l’aire sense presentar perill per a les persones o éssers vius, ja que és un compost totalment orgànic. El VCI és respectuós amb el medi ambient per diversos motius. El més important, és que elimina la necessitat d’utilitzar olis i greixos per impedir la corrosió i en conseqüència evitem els residus tòxics que aquests originen. El material està elaborat amb materials íntegrament orgànics i no representa perill per a les persones o éssers vius.
A més, Controlpack, com a proveïdor de materials i màquines d’embalatge té una àmplia experiència en la incorporació de sistemes d’embalatge que permeten la reducció de costos sobre la base de la suma d’estalvi en mà d’obra i de materials.
Una altra de les novetats per a aquest certamen és l’embossadora Smart, una màquina que està revolucionant el concepte de l’embutxacat ja que és capaç de fabricar bosses de diferents grandàries a partir d’una bobina de pel·lícula tubular. Smart embutxaca de forma intel·ligent els productes, que es mantenen posicionats amb l’obertura, de manera que és més fàcil de mantenir l’operació d’omplert, que pot ser automàtica, semiautomàtica o manual. Després de l’omplert, el cicle acaba amb la soldadura de la bossa i la immediata preparació de la propera bossa. La bossa d’embalatge Smart és molt versàtil, fiable i fàcil d’usar i pot embalar productes de diferents pesos i mesures: mecanitzat de peces de recanvi, accessoris de lampisteria, de metall per a mobles, productes farmacèutics, aliments secs i molt més. Sense cap dubte, es tracta d’una tecnologia que implica un major estalvi de cost de producció i distribució, i permet guanyar temps i major fiabilitat i seguretat en els processos de l’embalatge en general i de l’embutxacat en particular.
A més dels millors productes del mercat, Controlpack estarà present amb una àmplia gamma de maquinària per a tot tipus d’aplicacions d’embalatge, sempre buscant en l’avantguarda de l’embalatge intel·ligent: 100% innovador, sostenible i respectuós amb el medi ambient.

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.