PACK & BOX: Solució automatitzada per al sector alimentari

ejemplos_cajas_packandbox

El sistema Pack & Box ha sigut dissenyat per a l’automatització de processos de final de línia i es posiciona com una solució versàtil i compacta per a l’optimització de processos d’empaquetament en la indústria alimentària.

Si bé una correcta definició dels sistemes d’empaquetament i embalatge és essencial per a la seguretat del produce, en la indústria alimentària aquest fet encara assoleix més rellevància. No només l’envàs primari juga un paper important, sinó que cada vegada més, els dissenys s’orienten als requeriments del client, de manera que els envasos secundaris i terciaris representen un valor afegit, tant en la protecció com en la presentació del producte. En aquest sentit, la personalització augmenta la varietat de formats i característiques de l’envàs, la qual cosa proprociona complexitat als sistemes de fabricació i a les línies de producció.

El sistema Pack & Box proporciona una solució flexible i robusta davant qualsevol tipus de producte, ja sigui a partir de l’empaquetament amb caixes B1 o solucions Wrap Around, ja que la varietat d’agrupacions i mides no suposa un problema per al Pack & Box. Conscients de la necessitat de línies adaptables a diferents formats, les solucions automàtiques del sistema es dissenyen per poder assolir els reptes constants dels productors del sector alimentari.

D’altra banda, avui en dia les feines relacionades amb la manipulació i empaquetament d’aliments representen al voltant del 40% dels costos de producció. Això suposa un increment constant de costos de mà d’obra i l’absència de valor afegit de les operacions de manipulació. L’alternativa són les solucions automàtiques, que permeten augmentar la productivitat i reduir costos, al mateix temps que eliminen les feines monòtones i repetitives.

Amb la capacitat de realitzar des de l’agrupació i l’encaixament del producte fins a la paletització i la protecció del palet, el sistema Pack & Box aglutina de manera automàtica totes les operacions del final de línia. En els processos manuals l’operari es troba lligat al seu lloc de treball realitzant feines repetitives i sistemàtiques, mentre que amb l’automatització dels processos, l’operari passa a ser un controlador de línia. Així no només es repercuteix en l’ergonomia de l’operari sinó que a més, es redueix el temps de parada i s’aconsegueix un ritme de treball superior. En conseqüència, el temps de cicle es redueix, alhora que augmenta la productivitat de la línia.

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.