Automatització de processos de final de línia a Enomaq 2017

L’automatització del final de línia consisteix en una solució automatitzada d’optimització de processos d’embalatge que aconsegueix importants estalvis de costos i millores de producció per a la indústria en general i el sector alimentari en particular.

Controlpack serà present al 21è Saló Internacional de maquinària i equips per a bodegues i de l’embotellat ENOMAQ 2017, on hi exposarà maquinària d’embalatge per a l’automatització de processos de final de línia, anant un pas més enllà en l’optimització de processos d’empaquetament en la indústria alimentària.

Sota el nom Pack & Box, Controlpack presenta un producte versàtil, funcional i capaç de realitzar de manera automàtica les diferents etapes que s’emmarquen dins del procés d’embalatge: agrupat de producte, encaix automàtic, paletitzat mitjançant robot i enfardat final del palet acabat.

Un sistema que, a més, s’adapta a molts diferents formats, oferint una solució de qualitat als reptes que, en aquest sentit, ha de fer front la indústria alimentària a l’actualitat. És totalment configurable i adaptable tant al producte en si com a les necessitats d’espai en planta.

Pack & Box es troba dirigit a envasadores d’oli i vinagre, bodegues i empreses del sector alimentari en general. Ofereix dos sistemes diferents d’empaquetament. D’una banda, el sistema INBOX per a la formació automàtica de caixes i encaixat automàtic. I de l’altra, el sistema WRAP AROUND per a l’agrupació i embalatge en format d’envàs embolcallador.

El sistema Pack & Box no només evita errors humans, sinó que també redueix els costos de la mà d’obra i millora la qualitat i l’acabat del producte.

Controlpack els estarà esperant per a demostracions a l’estand B/23-27  de la fira ENOMAQ 2017, a Saragossa del 14 al 17 de febrer.

 

 
 • logo robopac
 • logo systempack
 • logo controlox
 • tlm
 • kuka-log
 • Bostik
 • Graco
 • logo ranpak
^
0
  0
  Tu cesta
  Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
   Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.