Campions de Lliga i de Copa

Acaba la temporada 2009/2010 per a l’equip de Futbol 7 de Controlpack, i ho fa de la millor manera possible ja que per segon any consecutiu aconsegueix l’anhelat doblet, ser campions de Lliga i ser campions de Copa.
Quant a la Lliga el resultat final va ser molt renyit i es va decidir el campionat per les diferències del gol average, de les 21 trobades disputades Controlpack F.C. va aconseguir 19 victòries i únicament 2 derrotes deixant en moltes ocasions la porteria a zero i sent aquesta la clau del triomf final en un campionat molt dur, hem de recordar que l’hivern ha estat llarg i complicat amb temperatures en molts casos sota zero i amb abundants pluges, el que ha dificultat en gran part la disputa de molts partits. Però ni les condicions meteorològiques han aconseguit desviar gens les bones maneres, el lliurament, la intensitat i el bon joc dels components de l’equip que setmana a setmana han demostrat la qualitat que tresoregen i que els ha portat a revalidar el títol de lliga de forma brillant.

Quant al torneig de Copa, els participants van augmentar en nombre, 48 equips, ja que als de 1ra Divisió se’ls van sumar per a aquest torneig els de 2a Divisió dividits en diversos grups on calia luitar per una plaça que portés als encreuaments de les eliminarorias directes. Controlpack aconseguí de nou el liderat del seu grup, sense massa problemes, però en canvi els encreuaments han estat molt complicats, en partits on el que perd se’n va al carrer els equips lluiten fins al final i comencen a passar factura el cansament i les lesions d’una temporada tan llarga. Amb alguna dificultat que una altra l’equip de Controlpack va anar passant rondes, amb resultats molt justos en alguns casos, exceptuant la semifinal on es va guanyar amb folgança i fins a la disputa de la final, una final que es va començar guanyant amb claredat però que es complicà al final del partit on el resultat final va ser d’empat a 3. Es va arribar a la tanda de penals on després de 5 intents per equip de nou es va mantenir l’empat, passant a la mort sobtada, on la fortuna es va aliar amb Controlpack, que finalment es va emportar el títol de Copa amb la corresponent alegria de tots els seus integrants.

Final d’una nova temporada, excel·lents resultats, excel·lents sensacions, excel·lent grup humà. Enhorabona pel segon doblet i per la imatge de fair play donada tant fora com dins del camp.

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.