Com solucionar un enfardat de palets de pots de pintura

L’estabilitat del contingut dels palets es presenta com tot un repte per a les empreses. Com solucionar-lo? Amb una enfardadora capaç de millorar l’estabilitat en el procés de càrrega. T’expliquem el cas concret d’una empresa fabricant de pintures.

La protecció de la càrrega dels palets ha de ser màxima a les empreses, ja que una caiguda, una ruptura o un mal embalatge pot fer perillar-ne el contingut. Enfardar i embalar de manera uniforme tota una càrrega suposa un trencaclosques per a moltes empreses, tot i que és una feina comuna i necessària per a un correcte transport o emmagatzematge de la mercaderia.

En aquest sentit,  Controlpack ha proporcionat una solució a una empresa de pintures (veure vídeo). Es tracta d’un fabricant de pots de pintura amb problemes d’estabilitat en palets amb pots de 25 litres. Per això, s’ha optat per la pràctica solució de l’enfardadora ROTOPLAT 708 amb sistema multilevel control i cordó amb l’objectiu de millorar l’estabilitat de la càrrega.

ROTOPLAT 708 aconsegueix una regulació d’aquest procés adaptada a les característiques del palet, per al qual s’ha confeccionat un cicle d’enfardat. Com a resultat final s’obté una major estabilitat i uniformitat en aquest procés d’enfardat, per evitar així la caiguda dels pots.

Tal com es pot apreciar al vídeo, el palet queda perfectament subjecte, aconseguint al mateix temps, un cost òptim d’embalatge del palet. I és que l’enfardadora ROTOPLAT 708 presenta fins a 9 nivells d’altura pel que fa a l’embalatge, totalment regulables en altura i per als quals es pot regular la força del film. També es poden ajustar el preestirament, les voltes de reforç, la velocitat de rotació del plat, la velocitat del carro, el tipus de cordó del fil i la presència o absència del premsor de subjecció en cas d’estar instal·lat.

Amb el Multi Level Control de la Rotoplat 708 PVS Controlpack ofereix també la solució al problema que comporta l’obertura dels pots per la forta càrrega de tensió que les enfardadores de palets convencionals fan sobre el palet. Per això, MLC ofereix un control precís i total de la labor d’enfardat de palets.

Una solució pràctica per als treballadors, que poden escollir durant la fase de configuració quants i quins nivells estaran actius durant el cicle automàtic d’embalatge, de manera que així cada producte pot embalar-se amb el seu propi cicle personalitzat.

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.