Controlpack 25 anys com a líder en innovació i servei global

Controlpack va celebrar aquests dies el seu 25 aniversari com a proveïdor de materials i sistemes d’embalatge i envàs per a la indústria de producció i distribució.

Per això, tots els integrants de l’equip tècnic comercial hem aprofitat tan assenyalada data per reunir-nos i afermar la nostra relació tant a nivell professional com a humà.

L’especialització en cadascuna de les àrees del packaging (embolcall amb film estirable, retractilat i envasament, fixació i protecció de la càrrega) ens ha permès millorar la nostra formació com a assessors en embalatge, amb la finalitat d’oferir al client solucionis personalitzades a necessitats particulars.

Gran part de l’èxit ho devem a l’estreta col·laboració amb les principals signatures del sector del packaging (Robopac i Robopac Sistemi, Ranpak, VCI 2000, Systempack, entre altres). Totes aquestes empreses han aportat els seus coneixements per oferir a Controlpack la possibilitat d’incorporar al catàleg productes d’altes prestacions, que simplifiquin els processos de final de línia i que siguin 100 % respectuós amb el medi ambient.

D’altra banda, la dedicació, l’esforç i la tenacitat del nostre equip comercial ens ha facilitat l’accés com a proveïdors de grans comptes de sectors tan diversos com l’alimentació, automoció o la indústria logística i de distribució.

El treball i la confiança estreta entre l’equip comercial i els seus respectius enllaços d’oficina ens ha permès agilitar les gestions entre els diferents Departaments (Producció, Compres, Logística, R+D+i) i donar als nostres clients un servei ràpid, àgil i eficient.

Finalment, volem agrair la confiança i la fidelitat dels nostres clients, sense els quals hagués estat impossible haver arribat fins a on estem.

 

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.