Controlpack 25 anys com a líder en innovació i servei global

Controlpack va celebrar aquests dies el seu 25 aniversari com a proveïdor de materials i sistemes d’embalatge i envàs per a la indústria de producció i distribució.

Per això, tots els integrants de l’equip tècnic comercial hem aprofitat tan assenyalada data per reunir-nos i afermar la nostra relació tant a nivell professional com a humà.

L’especialització en cadascuna de les àrees del packaging (embolcall amb film estirable, retractilat i envasament, fixació i protecció de la càrrega) ens ha permès millorar la nostra formació com a assessors en embalatge, amb la finalitat d’oferir al client solucionis personalitzades a necessitats particulars.

Gran part de l’èxit ho devem a l’estreta col·laboració amb les principals signatures del sector del packaging (Robopac i Robopac Sistemi, Ranpak, VCI 2000, Systempack, entre altres). Totes aquestes empreses han aportat els seus coneixements per oferir a Controlpack la possibilitat d’incorporar al catàleg productes d’altes prestacions, que simplifiquin els processos de final de línia i que siguin 100 % respectuós amb el medi ambient.

D’altra banda, la dedicació, l’esforç i la tenacitat del nostre equip comercial ens ha facilitat l’accés com a proveïdors de grans comptes de sectors tan diversos com l’alimentació, automoció o la indústria logística i de distribució.

El treball i la confiança estreta entre l’equip comercial i els seus respectius enllaços d’oficina ens ha permès agilitar les gestions entre els diferents Departaments (Producció, Compres, Logística, R+D+i) i donar als nostres clients un servei ràpid, àgil i eficient.

Finalment, volem agrair la confiança i la fidelitat dels nostres clients, sense els quals hagués estat impossible haver arribat fins a on estem.

 

 
 • logo robopac
 • logo systempack
 • logo controlox
 • tlm
 • kuka-log
 • Bostik
 • Graco
 • logo ranpak
^
0
  0
  Tu cesta
  Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
   Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.