CONTROLPACK, compromesos amb el medi ambient

A Controlpack som conscients de la problemàtica que representa la generació de residus i com afecta a laProtect Earth conservació del medi ambient. Per això hem volgut prendre cartes en l’assumpte i aplicar algunes mesures complementàries a les ja existents (certificació ISO 9001:2000) per contribuir a la sostenibilitat del planeta.

Sabem que el més important que podem fer per reduir el nostre impacte mediambiental és millorar els nostres productes. Per això invertim el nostre temps a dissenyar sistemes que aportin als nostres clients un estalvi en el procés d’embalatge i transport i que siguin el més reciclables i eficients energèticament possible.

En aquest sentit, proposem sistemes d’enfardat que aconsegueixen fins a un 50 % d’estalvi en el consum de film estirable. L’equip tècnic de Controlpack realitza una prova en la qual detalla i calcula el consum del client en el seu sistema d’embalat, i sobre la base d’això realitza la seva proposta d’utilització de sistemes automàtics ROBOPAC I ROBOPAC SISTEMI amb film estirable d’alt rendiment. Si el client no pot invertir en maquinària, disposem de sistemes flexibles, pay per use i pay per palet, mitjançant els quals cedim la màquina a canvi de consum de material.

A més, disposem d’una línia de film macroperforat MACROPACK, amb aplicacions manual i automàtica, que redueixen el pes de l’embalatge en productes que precisen de ventilació al procés de paletitzat.

Com a repte per al futur, començarem a comercialitzar en breu el film estirable sense cartró, la qual cosa suposarà un gran benefici econòmic i mediambiental per als nostres clients de film estirable. El film estirable sense mandril s’aprofita fins a l’últim metre, té un preu més competitiu en tractar-se d’una bobina amb pes net total de film i no genera els residus propis del mandril de les bobines.

D’altra banda, també som distribuïdors de Ranpak, un revolucionari sistema de farciment per protegir peces durant el transport. Els sistemes Ranpak utilitzen tires i paquets de paper reciclat i reciclable, que al seu torn pot ser reutilitzable. Pel que fa a altres sistemes com els clàssics “xips” de Poliestirè, RANPAK aporta estalvi de cost, espai i no genera els molests residus per al client final.

Disposem també d’una línia de productes per a embalatge anticorrosiu VCI 2000. Aquest material és respectuós amb el medi ambient per diversos motius. El més important és que elimina la necessitat d’utilitzar olis, greixos i dissolvents per impedir la corrosió i en conseqüència evitem els residus tòxics que aquests originen. El material està elaborat amb materials íntegrament orgànics i no representa perill algun per a les persones o éssers vius.

També disposem d’equips de compactació HSM per a l’eliminació de residus en els sectors comercial i empresarial. Els embalatges són imprescindibles per a un transport segur de mercaderies. Però si es comencen a acumular, ocupen un espai valuós i requereixen molts costos en personal. Amb les compactadores V-PRESS d’HSM i premses verticals, contemplem l’embalatge usat com una baula dins de la cadena de reciclatge, convertint-ho en una matèria secundària valuosa. Les premses i compressores li mostraran la solució per tractar aquests materials de manera eficient i estalviar espai.

Quant al nostre sistema administratiu, hem aconseguit que un alt percentatge dels nostres clients acceptin que els enviem tota la correspondència per email, aconseguint així una reducció molt important en el consum de paper.
A través d’aquestes i altres iniciatives, esperem posar el nostre granet de sorra per contribuir a la sostenibilitat del planeta i poder seguir desenvolupant productes i sistemes d’embalatge 100 % respectuosos amb el medi ambient.

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.