Controlpack estarà present a Empack 2011

Un any més, Controlpack estarà present en easyfairs® Empack Madrid 2011, la fira internacional amb major projecció dins del sector de l’embalatge industrial per a plataformes d’emmagatzematge, manutenció i logística.

El certamen, que tindrà lloc els dies 26 i 27 d’octubre al recinte de IFEMA (Fira de Madrid) servirà de plataforma per presentar alguns dels últims sistemes tecnològics que van a revolucionar el futur dels sistemes de final de línia per a tot tipus de sectors industrials (alimentació, automòbil, tèxtil, química, siderúrgia, producció de béns de consum en general) aconseguint una major productivitat al menor cost.

Per al sector de l’alimentació (carn i peix, congelats i refrigerats, productes frescos) estarà en exposició la enfardadora de palets Macroplat. Aquesta maquinària constitueix una evolució en el procés d’embalatge amb film estirable macroperforat amb forats, ja que incorpora en una mateixa estació la funció de la fabricació del film i la seva posterior aplicació sobre la càrrega a paletitzar. A més, el sistema Macroplat permet realitzar dos formats de film diferents segons la necessitat de ventilació que requereixi la càrrega, la qual cosa la converteix sens dubte en una màquina molt versàtil i que millora l’aspecte tant del producte final com del seu packaging.

Una altra de les novetats que podrà veure’s exposada en EMPACK 2011 és la embossadora Smart, una màquina que està revolucionant el concepte de l’embutxacat ja que és capaç de fabricar bosses de diferents grandàries a partir d’una bobina de pel·lícula tubular. Smart embutxaca de forma intel·ligent els productes, de manera que simplifica l’operació d’ompliment (que pot ser automàtic, semiautomàtic o manual). Després de l’ompliment, el cicle acaba amb la soldadura de la borsa i la immediata preparació de la propera bossa. La bossa d’embalatge Smart pot embalar productes de diferents pesos i mesures (mecanitzat de peces de recanvi, accessoris de lampisteria, de metall per a mobles, productes farmacèutics, aliments secs i molt més). Sense cap dubte, es tracta d’una tecnologia d’una alta fiabilitat i adaptable a qualsevol procés d’embutxacat industrial.
Finalment, també es realitzaran algunes demostracions de la gamma de productes Ranpak (sistemes de farcit i protecció amb paper reciclat para dins de caixes) i Filltek (a partir de coixins de plàstic inflats d’aire) Aquests sistemes s’adapten a qualsevol procés d’embalatge ja que treballen amb una matèria primera molt versàtil que respon satisfactòriament davant peces de diferents pesos i formes.

Més informació en www.controlpack.com
EasyFairs® Empack 2011
26-27 d’Octubre
stand C 29 (Pavelló 5)
Horari de visita 09,00 a 18,30 h

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.