Controlpack i CaixaRenting signen un acord per renting

Caixarenting ha signat un contracte de col·laboració amb Controlpack per a la gestió delcaixarenting renting d’equips i sistemes tecnològics aplicats a l’embalatge. Gràcies a aquest acord, els clients de Controlpack podran accedir d’una forma més còmoda a l’ús de maquinària d’última generació per automatitzar els seus processos de final de línia. D’aquesta forma, l’empresa no es veu obligada a realitzar un desemborsament per la totalitat de la inversió: només pel temps que hagi utilitzat la maquinària.

El servei de renting, que té un mínim de 36 mesos de durada i que pot ser contractat fins a 60 mesos, disposa d’unes quotes d’arrendament molt interessants per als clients. En conseqüència, les empreses reben una ajuda per adaptar-se a l’evolució tecnològica existent al mercat, sense l’obligació d’invertir en recursos i maquinària.

A més, el renting de maquinària disposa d’altres avantatges fiscals per al client, ja que la despesa per lloguer és deduïble íntegrament i de forma immediata, la qual cosa permet una fàcil comptabilització d’aquest tipus d’operacions.

En què consisteix el renting?
És un servei integral de lloguer de maquinària

Per què fer ús del renting?
Perquè és l’instrument més senzill per accedir a l’ús de maquinària
Perquè permet l’ús de maquinària sense que l’empresa incrementi l’immobilitzat
Perquè les empreses d’avui en dia es plantegen només accedir a la propietat de maquinària en aquells actius que aportin benefici a la societat

El renting és avantatjós econòmicament?
Sí, ja que en tractar-se d’una quota fixa i constant durant la vida del contracte, permet adaptar la tresoreria de l’empresa a l’ús de la maquinària

El lloguer de maquinària és útil?
Sí, ja que ofereix la possibilitat que en una sola quota s’incloguin els serveis de manteniment, reparacions i segur a tot risc.

És rendible per a una empresa fer ús del renting de maquinària?
Sí, ja que li permet accedir a l’ús d’un sistema tecnològic sense necessitat d’immobilitzar els seus recursos financers, podent destinar aquests a inversions de major rendibilitat.

Gràcies a aquest acord, els nostres clients podran millorar els seus sistemes d’embalatge, augmentar la seva productivitat sense necessitat d’invertir i reduir costos amb l’automatització dels seus processos. Tot això, comptant sempre amb el nostre Servei Integral d’Assistència Tècnica, 24 hores al dia 365 dies a l’any.

Obtingui més informació: info@controlpack.net

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.