CONTROLPACK I MAQUINÀRIA JAVIER VAZQUEZ

Controlpack arriba a Astúries de la mà de Maquinària Javier Vázquez.
Maquinària Javier Vázquez té una dilatada trajectòria en la venda i reparació de maquinària industrial a Astúries i les províncies limítrofes.

Després de molts anys de vendre i donar servei post venda gaudeix d’un gran prestigi a la Comunitat que li permet obrir una nova línia de venda amb la incorporació de materials, maquines i servei tècnic del sector de l’envàs i embalatge.

Per la seva banda Controlpack disposa d’experiència en la gestió de sistemes integrals d’embalatge que combinen materials i les màquines per obtenir la major eficàcia en la reducció de costos. Després de gairebé 25 anys al mercat, Controlpack està en disposició de créixer en diferents mercats amb un equip de professionals molt preparats i amb capacitat per donar una solució rendible personalitzada per a cada client.

Ambdues empreses han arribat a un acord per desenvolupar el mercat d’Astúries conjuntament i aconseguir així resultats immediats que repercutiran també en una reducció de costos per a les indústries d’Astúries i d’un millor servei de materials i de post-venda basat en la professionalitat i la proximitat.
En aquesta nova delegació Controlpack disposarà d’estock suficient de materials per donar servei immediat, professionals de la venda per resoldre problemes i reduir costos d’embalatge així com mecànics preparats per reparar màquines de qualsevol marca.

El créixer al mercat donant un servei integral, personalitzat i ràpid als clients és l’objectiu comú d’aquestes dues empreses i, com la unió fa la força, ho aconseguiran sense problema.

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.