Controlpack incrementa el seu volum de vendes de maquinària

Controlpack va tancar el passat exercici 2012 amb un augment de facturació en les seves vendes de maquinària per al final de línia.

El gran èxit de les màquines de la marca Robopac així com la gamma de retractiladores Systempack són claus per a la consecució d’aquests resultats, que col·loquen a Controlpack com el partner tecnològic ideal per a aquelles empreses que desitgen optimitzar els seus processos d’embalatge mitjançant l’automatització dels mateixos.

Aquests nombres reflecteixen la consolidació de Controlpack com a proveïdor de referència de sistemes per al final de línia, amb especial incidència en l’enfardat de palets, tancat de caixes, embolcall amb film termoretràctil i altres solucions de fixació i protecció de la càrrega.

Controlpack disposa d’Oficina Tècnica pròpia, orientada a l’assessorament a empreses els processos de les quals d’envasament i embalatge industrial poden ser susceptibles a obtenir alts índexs d’estalvi en material i temps, incrementant la seva productivitat.
Així mateix, disposa de Servei Tècnic 24 hores 365 hores a l’any (telefònic i assistència presencial) així com un magatzem centralitzat de recanvis i accessoris originals Robopac i Systempack.
L’atorgament de la distribució oficial de la marca italiana Robopac a Controlpack per a les zones de Llevant i Madrid ofereix una possibilitat d’expansió encara major. Per donar resposta a aquest nou projecte, Controlpack obre 2 noves delegacions a Madrid i València, que li permetran un contacte més directe i proper amb els seus clients i poder donar-los una millor i més ràpida resposta davant avaries o necessitats d’Assistència Tècnica.

Després de més de 26 anys de dedicació exclusiva a l’optimització dels processos d’embalatge, Controlpack afronta el futur amb la certesa de comptar amb el servei post-venda en maquinària millor valorat pels seus clients.

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.