Controlpack | Novetats en sistemes d’embalatge a Hispack 2012

Controlpack estarà present en la propera edició de Hispack (Saló Internacional de l’Embalatge), que tindrà lloc del 15 al 18 de maig en el recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona.L’aposta per la innovació i la millora dels materials i sistemes d’embalatge per a la indústria de producció industrial els situa com el col·laborador ideal per a la millora de la productivitat en tot l’àrea del final de línia i l’estalvi de costos en consumible.

Per a aquesta edició presentarà les seves noves línies de producte, amb la finalitat de per donar un servei global a tot tipus de sectors i necessitats, des de la petita i mitja empresa fins a grans signatures amb necessitats de producció més exigents.

Per al sector d’alimentació i peribles, tindrà en exposició la embolicadora Macroplat, la enfardadores de palets que fabrica i aplica film amb forats sobre càrregues que requereixen ventilació. Amb la incorporació d’aquest sistema, s’aconsegueix reduir el cost en embalatge enfront d’altres sistemes (fleix + cantonera) preservant l’estabilitat tèrmica i aconseguint un embalatge més ecològic i de millor manipulació per part de l’operari.

D’altra banda, presentarà la nova línia de maquinària Systempack pel retractilat, segellat i embolcall amb film termoretràctil. Sigui el que sigui la naturalesa del producte, les característiques del centre de treball i la producció desitjada, existeix un equip de retràctil Systempack que s’adapta a les necessitats concretes del client. A aquest efecte tindrà en exposició la campana manual SPK 1403 i 1554, així com els models semiautomàtics SPK 2554 i 2755 (soldador en L + túnel)

Finalment, tindrà en exposició els sistemes de farcit Ranpak mitjançant paper reciclat, la formadora de borses d’aire Mini Pak’r per a protecció en l’enviament, la embossadora automàtica Smart i la nova transpaleta de plàstic Lifter, ideal per a ambients de treball amb condicions de temperatura extremes (càrniques, congelats, conserves, etc)

Més informació en el stand 224 (Pavelló 3, recinte Gran Via)

Horaris de visitants
Del 15 al 17 de maig, de 09,30 a 19,00 h.
El 18 de maig, de 09,30 a 18,00 h.

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.