Controlpack participa al Dealer Meeting de Robopac 2016

 

robopac tech lab

Robopac va celebrar durant els dies 12 i 13 de setembre la seva convenció bianual amb més de 190 participants en representació dels principals distribuïdors de la firma italiana a tot el món.

La convenció va aconseguir un rècord d’assistència i s’hi va poder presenciar la intervenció d’Enrico Aurelli, CEO de Aetna Group, que va aprofitar l’esdeveniment per exposar l’estratègia del grup i la seva visió per a la consolidació de Robopac com a líder mundial en tecnologia d’embalatge.

D’entre els missatges transmesos aquests dies per Robopac cal destacar la voluntat del grup per establir relacions de col·laboració a llarg termini amb els seus distribuïdors i la seva contínua aposta per millorar la cobertura d’aplicacions d’embalatge. La companyia segueix treballant en l’ampliació de la seva gamma de maquinària i per això va aprofitar la convenció per presentar les seves noves aplicacions.

En la gamma d’embalatge vertical es va presentar la Rototech 3000, una màquina automàtica de braç rotatori ideal per a línies amb baixa altura de treball i la Technoplat 2000, una estació d’embalatge automàtica de gamma intermèdia.

En el cas de l’embalatge horitzontal es va donar a conèixer l’Orbit 16, l’embaladora més gran de la gamma Orbit, que representa l’equilibri entre la flexibilitat de línies d’alta velocitat i el rendiment de les màquines embaladores horitzontals Entry Level.

Robopac aposta per les màquines de precintament i aquest fet va quedar demostrat a la presentació de tota la gamma Robotape. Precintadores de format fix, variable i amb autotancament de solapes amb capacitat d’integrar-se a tot tipus de línies i sistemes de producció.

Robopac no només ofereix una gamma fiable, resistent i duradora, sinó que també assegura uns terminis d’entrea ràpids per fiançar la seva competitivitat al mercat. La presentació de la gamma Robotape es va basar en gran mesura en la competitivitat de Robopac en el sector de les precintadores tanca-solapes i en tota la versió inoxidable.

La convenció va concloure amb la visita a les instal·lacions de Robopac a San Marino, on l’equip de Controplack va tenir l’oportunitat d’observar in situ tota la tecnologia de la companyia i intercanviar impressions amb tot l’equip tècnic. Durant la visita al Tech Lab, l’equip va poder participar en la demostració del sistema Variable Rope Device (VRD) integrat en el Robot S6 PVS, que consisteix en una tecnologia capaç de combinar l’embolcall de film estirable amb el cordó per assegurar la subjecció de la càrrega. També els van presentar la Combitech 5845, màquina automàtica d’embalatge amb film termoretràctil capaç de produir 50 packs / minut. Així doncs, es va  comprovar la versatilitat del nou braç giratori per embalar palets Masterwrap FR.

L’acte va ser una bona ocasió per consolidar les relacions de Controlpack amb el grup Aetna Group i establir relacions amb la resta de distribuïdors mundials de la firma que, igual que Controlpack, aposten per la fiabilitat i la tecnologia de Robopac a l’hora d’oferir solucions als seus clients.

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.