Controlpack patrocinador de la Volta de la Comunitat Valenciana

Un any més, Controlpack renova el seu compromís amb l’esport participant com a patrocinador d’una de les proves més destacades del ciclisme a Espanya. També patrocina l’Equip Controlpack de Ciclisme, del qual han sortit recentment joves promeses del ciclisme nacional com Sebastián Mora, campió del món en la modalitat de Scratch (ciclisme en pista) i que actualment forma part de la Selecció Espanyola.

De l’1 al 5 de febrer de 2017 ha tingut lloc un dels esdeveniments ciclistes més importants d’Espanya: la Volta a la Comunitat Valenciana 2017, en la qual han participat una àmplia representació dels ciclistes més importants de l’escamot nacional i internacional.

Controlpack ha participat un any més com a patrocinador de l’esdeveniment, com a mostra del compromís de l’empresa amb el ciclisme des de fa diversos anys. La companyia tarragonina, líder en el disseny de solucions i sistemes per a l’embalatge, aposta pel foment de valors com la competitivitat, constància, esforç i compromís, que han situat tant l’empresa com l’equip com un exemple de superació a tots els nivells.

Finalment, ha sigut el ciclista Nairo Quintana qui s’ha proclamat guanyador de la Volta a la Comunitat Valenciana 2017, patrocinada també per part d’altres entitats públiques i privades com la Generalitat Valenciana, la Diputació de València, València Turisme, Banc Sabadell així com una àmplia representació d’ajuntament i administracions públiques de la Comunitat Valenciana.

L’Equip Controlpack – Badia Hortofruits, Categories Elit i Sub-23 han finalitzat també aquest any en una excel·lent posició, la qual cosa els ha ajudat, sense dubte, a revalidar la seva posició com el millor equip català de la competició. La incorporació de David Casanovas i Jesús Alberto Rubio per a aquesta temporada són una de les grans apostes de l’equip per aquest 2017, per afrontar un calendari de competició que els portarà a visitar les principals ciutats del territori nacional.

Joaquin Badia, Oriol Beltrán, Jordan Antony Cárdenas, Miquel Carrio, José Luis Cobo, Francesc Xabier Espuny, Manuel Jiménez García, Josep Mora, Albert Muela, Oscar Pansello, David Piñán, Oriol Raya, Alex Ulloa, Robert Valles, Jesús Saorín, Gerard Sánchez Cabrea, Jorge Mirambell, Eric Miguel, Marçal Mercadal, Daniel Mellado, Eduardo Martínez Muñoz, Daniel Ginés, José Antonio García Linares i Ot Donigas compelten l’equip ciclista de Controlpack, amb seu a La Sénia (Tarragona) per a la temporada 2017.

http://www.eurosport.es/ciclismo/

 

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.