CONTROLPACK-premi Liderpack al millor packaging d’aliments

El Sistema Macro ha resultat premiat en l’última edició dels premis Liderpack, reconegut guardó que concedeix un jurat format per professionals i especialistes del sector del packaging i que serveix de reconeixement a les empreses que aposten per la implementació de sistemes ecològics, sostenibles i que donin un alt valor afegit al producte final.

El Sistema Macro constitueix una evolució en el procés d’embalatge amb film estirable de càrregues paletitzades d’origen perible. L’embolicadora MACROPLAT integra en una mateixa màquina la funció de fabricació del film macroperforat i la posterior aplicació del mateix sobre la càrrega a paletitzar. Aquesta maquinària aporta al procés d’embalatge un important estalvi de consumible enfront d’altres sistemes, una major flexibilitat i millores estètiques enfront d’altres sistemes de fixació de la càrrega com el fleix+cantonera.
El Sistema Macro , disponible en plataforma fixa o en robot mòbil, ja ha estat acceptat per algunes de les més importants cadenes de manipulació d’aliments frescos o de naturalesa perible (fruita i verdura, carn, congelats, productes refrigerats, làctics i derivats) així com en altres sectors que també requereixen ventilació del producte en el seu transport, com el farmacèutic.

Sobre Controlpack

L’empresa té la seva seu a La Sénia (Tarragona) i disposa d’altres seus al País Basc, Madrid i Zona Centro , Múrcia i València. Amb 26 anys d’experiència i dedicació exclusiva a la comercialització de materials i sistemes d’embalatge, ha aconseguit en aquest temps ser reconegut com el partner tecnològic ideal per a les principals empreses del sector industrial a Espanya. Els projectes de col·laboració que Controlpack entaula amb els seus clients li permet conèixer a fons els seus problemes i ajudar-los a trobar una solució funcional, econòmica i respectuosa amb la política mediambiental de la institució.
Controlpack disposa del seu propi departament R+D+i, integrat per un equip d’enginyers i tècnics, els qui recullen les diverses necessitats que genera la indústria, per proporcionar al client final un sistema tecnològic personalitzat, de total fiabilitat i que introdueixi millores en la productivitat dels seus processos en el final de línia.
Així mateix, disposa d’un Departament IPS (Integral Packaging System), format per un grup d’especialistes per sectors d’actuació, els qui realitzen projectes personalitzats de reducció de costos a cada àrea de l’embalatge (embolcall amb film estirable i termoretràctil, tancament de caixes, fixació i assegurament de la càrrega, protecció i farcit). Gràcies al seu profund coneixement dels materials i sistemes tecnològics que intervenen en la producció, el gestor IPS presenta informes detallats sobre els percentatges d’estalvi susceptibles en cada procés d’embalatge.

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.