Controlpack presenta la seva nova línia de retractiladores.

 

 

 

 

Controlpack amplia la seva oferta de maquinària pel retractilat i segellat industrial amb la incorporació al seu catàleg dels models de la marca SYSTEMPACK. Amb la finalitat d’adaptar-se a les necessitats de producció concretes de cada client, i tenint en compte les diferencies experiències d’èxit viscudes fins ara amb els seus clients, la gamma SYSTEMPACK es compon de senzills models manuals, estacions semiautomàtiques i línies completament automatitzades per a altes produccions.

Sigui el que sigui la naturalesa del producte, les característiques del centre de treball i la producció desitjada, existeix un equip de retràctil Systempack que s’adapti a les necessitats concretes del client.

Per a clients que requereixen d’una estació mòbil per a treballs de segellat ràpids i fiables, els models de campana SPK 1403-1554-1554/A se presenten com una opció molt econòmica, amb una gran versatilitat per a tot tipus de treballs.

Els models semiautomàtics SPK 2554 i 2755, composts de soldador en L + túnel de retracció, són la solució més flexible del mercat pel retractilat de productes de dimensions variades. L’operació de segellat és una mica més ràpida ja que permet realitzar la soldadura d’un producte mentre l’anterior està en el forn. A més, permet regular la temperatura de segellat i del forn, així com la velocitat de la cinta transportadora. Principalment destinada a produccions mitjanes.

Les estacions SYSTEMPACK automàtiques de retractilat estan disponibles en diversos models, depenent de les dimensions del producte i el tipus d’embolcall requerit. Dissenyada especialment per als clients més exigents i amb una alta producció, aquestes màquines permeten l’automatització completa dels processos de retractilat de final de línia, sense complicats ajustos addicionals i amb una gran qualitat d’acabat.

Els equips Systempack han estat fabricats seguint els més exigents controls de qualitat i d’acord les especificacions tècniques marcades pel Departament Tècnic de Controlpack.

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.