Controlpack presenta la seva nova pàgina web

Controlpack fidel a la seva filosofia d’evolució constant presenta la seva nova pàgina Web, amb un catàleg de producte molt més extens i millores de navegabilitat.

La nova pàgina Web ofereix als visitants una navegació molt intuïtiva i funcional amb un extens menú dels productes que comercialitza l’empresa, perfectament ordenats per categories i subcategories que porten directament a la fitxa del producte desitjat amb les seves característiques detallades. Anticorrosius, bosses de plàstic, caixes de cartró, envasos per a l’alimentació, etiquetes, film estirable, grapes, higiene i neteja, logística i transport, plàstic de bombolles, plàstics retràctils, protecció i farcit, àmplia gamma de maquinària i molts altres productes. I sinó troba el que busca Controlpack posa a la disposició del visitant un formulari de contacte per a sol·licituds i dubtes que seran atesos en la major brevetat possible.

Entre uns altres a www.controlpack.net el visitant trobarà notícies actualitzades del sector, promocions, web_controlpack1ofertes de producte destacades, la presentació de les últimes novetats i contingut de les aplicacions més interessants d’envàs i embalatge.

A més d’una gran varietat de producte, Controlpack ofereix a tots els seus clients estudis de reducció de costos en el procés d’envàs i embalatge, estudiant la millor solució a cada cas particular.

Conscienciats de la importància del canvi climàtic, Controlpack ofereix als seus clients productes respectuosos amb el medi ambient.

Per a més informació, visiti’ns en www.controlpack.com
web_controlpack2
CONTROLPACK – MOLT MÉS QUE EMBALATGE –
Tel.: 977 713 562 – info@controlpack.net

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.