Controlpack serà present a al eShow Barcelona 2017

Del 22 al 23 de març al recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona tindrà lloc una nova edició de the-eShow, que es tracta de la fira i congrès professional d’eCommerce, Digital Marketing, Hosting & Cloud, Social Media, Mobile i Internet of Things. Aquesta convenció s’ha posicionat com tot un referent entre els esdeveniments més destacats del sector.

Controlpack no podia faltar a aquesta cita on, en aquesta ocasió, es presentarà la maquinària especialment dissenyada per al farcit i la protecció de tot tipus de caixes, una solució ideal per a aquelles empreses que tenen en el comerç electrònic una part vital de la seva estratègia corporativa.

Durant aquests dos dies, assistiran a the-eShow Barcelona 2017 empreses de tot el món relacionades amb el sector digital, el comerç electrònic i eCommerce, màrqueting online, creació i disseny de pàgines web i botigues online, analítica web, logística per a eCommerce, Hosting & Cloud, empreses de mètodes de pagament, social media, open sources, reputació online, email marketing, permission marketing, afiliació i màrqueting de resultats, posicionament SEO i SEM, publicitat mòbil i digital signage. Controlpack porta 30 anys desenvolupant solucions d’embalatge per a empreses de l’àmbit digital, tant pel que fa a maquinària com per embalatges i materials.

Ubicada a la Sénia (Tarragona), Controlpack aglutina innovació, tecnologia i versatilitat gràcies a un ampli catàleg de maquinària i materials que posa a disposició d’empreses de tot tipus, també per a empreses dedicades al comerç electrònic, a les quals ofereix solucions per a la protecció i l’embalatge de caixes, un element clau en la logística d’aquestes empreses. The-eShow Barcelona 2017 reuneix un públic objectiu d’empreses digitals, pymes, empreses IT, a més de webmasters i webdesigners que requereixen cada dia més solucions de qualitat i confiança per a la protecció d’enviaments i emmagatzematge.

L’equip de Controlpack els estarà esperant a l’estand nº34.

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.