CONTROLPACK VA PARTICIPAR A LA FIRA METALL MADRID

Controlpack va participar a la fira Metall Madrid que es va celebrar l’11 i 12 de juny de 2008 a la Comunitat de Madrid. Especialment Controlpack va presentar màquines d’embalatge com FillPak i PadPak, i productes anticorrosius com el VCI2000 i Netnocor que protegeixen i embalen les peces metàl·liques contra l’oxidació.

D’una banda el VCI2000 és un producte d’embalatge actiu anticorrosiu per embalar peces metàl·liques i protegir-les perfectament de la corrosió durant el transport, l’emmagatzematge o dins de la línia de producció per a la seva posterior manipulació. Ja no és necessari aplicar olis o greixos per impedir la corrosió de peces metàl·liques, ni usar químiques per desgreixar o dissolvents per netejar-les abans de la seva utilització. VCI2000 existeix en formes diverses a fi d’adaptar-se a tots tipus de productes.

D’altra banda, el Netnocor és un netejador a base aquosa, segur i respectuós amb el medi ambient, que proveeix protecció temporal de la corrosió. Es barreja amb aigua per eliminar greixos i olis de peces metàl·liques i proveeix fins a 2 setmanes de protecció contra la corrosió. Netnocor representa un progrés natural en la utilització de taladrina en base aquosa i altres fluids per a tractaments tèrmics de les peces.
Aquests dos anticorrosius eliminen la necessitat de l’engreixat i desengreixat entre processos o durant l’emmagatzematge, i redueixen dràsticament les hores de mà d’obra alhora que no són contaminants per al medi ambient, ni tòxics per als operaris i el material és totalment reciclable.
I finalment va presentar el sistema Ranpak de farciment de caixes per mitjà de paper arrugat i les premses per a residus que són una bona aportació a la idea que els embalatges siguin el més respectuosos amb el medi ambient i a més que permetin ser recuperats eficaçment. Amb aquests sistemes es poden complir els objectius de reciclat i al mateix temps reduir els costos.

Controlpack va reiterar a Metall Madrid la seva clara aposta per la qualitat i per la modernització dels productes d’embalatge per aconseguir, dia a dia, la millora en els costos de producció mitjançant la combinació de productes innovadors i l’aplicació amb les màquines adequades.

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.