CONTROLPACK VA PARTICIPAR A LA FIRA PACKAGING INNOVATIONS

Controlpack va acudir al recinte habilitat per a la fira al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona, amb una àmplia gamma de maquinària per a tot tipus d’aplicacions logístiques de l’envasament i l’embalatge, que ofereixen solucions immediates i avançades per a les empreses interessades a optimitzar els seus processos logístics relacionats amb el packaging .

Com a novetat per a aquesta fira, Controlpack va presentar la màquina de farcit PADPACK COMPACT, un dispositiu estàndard per a una protecció de gran qualitat. Aquest sistema produeix coixinets de paper amb una amplària d’11 cms. per a l’interior de les caixes que esmorteeixen i fixen el producte. A causa de la grandària del coixinet, el sistema és ideal per a caixes de grandària mitjana o petita. Pot utilitzar-se tant en posició vertical com en horitzontal, de manera que els operaris podran determinar la longitud de l’embalatge a utilitzar pressionant el pedal del convertidor. Així doncs, PADPACK COMPACT resulta ser una tecnologia molt flexible i altament eficient, ja que el material es produeix exactament en el lloc en el qual es necessita amb un baix nivell de soroll.

A més, al seu stand també es va presentar una altra de les novetats quant a packaging de bosses: l’embossadora SMART. Aquesta màquina, que està revolucionant el concepte de l’embutxacat, és capaç de fabricar bosses de diferents grandàries a partir d’una bobina de pel·lícula tubular. SMART embutxaca de forma intel·ligent els productes, que es mantenen posicionats amb l’obertura, de manera que és més fàcil de mantenir l’operació d’omplert, que pot ser automàtica, semiautomàtica o manual. Després d’omplert, el cicle acaba amb la soldadura de la bossa i la immediata preparació de la propera bossa. La bossa d’embalatge SMART és molt versàtil, fiable i fàcil d’usar i pot embalar productes de diferents pesos i mesures: mecanitzat de peces de recanvi, accessoris de lampisteria, de metall per a mobles, productes farmacèutics, aliments secs i molt més. Sense cap dubte, es tracta d’una tecnologia que implica un major estalvi de cost de producció i distribució, i permet guanyar temps i major fiabilitat i seguretat en els processos de l’embalatge en general i de l’embutxacat en particular.

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.