CONTROLPACK VA PARTICIPAR EN LA FIRA HISPACK 2009

Controlpack, va estar present al stand del Grup Liderpac, un grup format per 6 empreses del sector que van decidir unir els seus esforços per ser més competitius.

Controlpack és una d’aquestes 6 empreses, totes elles distribuïdores de maquinària, materials i servei tècnic en embalatges, capdavanters en cadascuna de les comunitats d’Espanya, que van decidir unir esforços per aconseguir una major eficàcia en cadascuna de les seves accions al mateix temps que donar un servei global, ràpid i eficaç en cada punt del país. Perquè són conscients que ajudant als seus clients s’ajuden ells mateixos.

Algunes de les novetats presentades són:

Pillow Pak’R:
La màquina de fabricar bombolla que permet estalviar diners i espai eliminant els costos de manipulació, transport i emmagatzematge que tant temps consumeixen. A diferència del material d’embalatge tradicional, el film Pillow Pak’R ofereix unes propietats d’esmorteïment molt millors gràcies a la tecnologia de transferència d’aire.

Film Macropack:
La millor solució per protegir aquells productes que necessiten una bona ventilació dins de la línia freda – calenta. Permet que les mercaderies paletitzades es conservin en fred, en sec i a una temperatura constant. És de polietilè, totalment reciclable.

Film Preestirat:
Permet una reducció de més del 30% del cost dels palets, una reducció de fins al 50% en el pes del film en l’embalat de palets i a més és un embalatge respectuós amb el medi ambient.

Embolicadores, retractiladores, enfaixadores, formadores de caixes, entre altres.

Controlpack a més de presentar productes innovadors es caracteritza per les seves constants millores en la qualitat de servei que ofereix als seus clients.
Controlpack és molt més que embalatge i a més dels millors productes del mercat, ofereix una àmplia gamma de maquinària per a tot tipus d’aplicacions d’embalatge, compta amb personal especialitzat que ofereix assessorament constant i si el client ho sol·licita es poden realitzar proves i demostracions dels seus productes i maquinària, així com estudis de reducció de costos sense compromís per aconseguir l’embalatge òptim.

Controlpack – Tel.: +34 977 713 562 – Fax: +34 977 570 078 – info@contropack.net
Nostres Webs: www.controlpack.com – www.systempack.com – www.enfajadoras.com – www.vci2000.net – www.liderpac.com

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.