Embales o estabilitzes? Passa’t a la nova tecnologia d’estabilització de càrregues.

A Controlpack ja fa temps que hem deixat de vendre embaladores. Quan parlem d’embalar ens podem referir a embolicar un entrepà o un regal, però mai un palet. L’experiència, la tecnologia i la innovació de Robopac i el contacte continu amb la indústria ens han fet escalar un graó més per adoptar un concepte més tècnic i precís: l’estabilització de càrregues paletitzades. La globalització i en gran mesura, les vendes online estan fent que les mercaderies s’enviïn a llocs més llunyans i en formats cada vegada més variats. Aquesta situació ha augmentat les dificultats que tenen les empreses per realitzar l’enviament dels seus productes de manera segura i eficient.

Gran part dels responsables d’embalar els palets apliquen molt més film estirable del necessari per por que la càrrega pateixi caigudes o deformacions durant el transport. Aquest concepte es denomina SOBRE-EMBALATGE. Alguns, en canvi, amb la idea d’estalviar, apliquen molt poc film estirable, de manera que es compromet la integritat dels productes que envien. En aquest cas, parlem d’INFRA-EMBALATGE.

A Controlpack ens hem especialitzat en trobar l’equilibri entre la seguretat i l’eficiència. Els nostres equips per a l’estabilització de càrregues paletitzades incorporen l’última tecnologia MLC (Multi Level Control) de la marca Robopac, gràcies a la qual poden aplicar el film estirable de manera estratègica als punts crítics i amb els paràmetres adequats.

A més, i amb l’afany de donar un servei més complet, hem creat el nostre propi laboratori en el qual podem simular les condicions de transport que pateix la càrrega paletitzada durant el trànsit. Amb l’ajuda dels equips de laboratori i el nostre equipt tècnic som capaços de trobar l’embalatge òptim per a qualsevol càrrega paletitzada.

Wadi El Bacha

Àrea Maquinària

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.