Els esperem al VETECO, el Saló Internacional de la Finestra

Del 25 al 28 d’octubre se celebra a Madrid la fira de la Finestra, Façana i Protecció Solar, VETECO 2016, organitzada per IFEMA. Des de Controlpack no podíem perdre’ns l’oportunitat de participar-hi. Per això, hi serem per presentar les embaladores que més s’adapten al sector de la construcció en general i a cada producte en particular.

Entre les que hi presentarem, hi ha el sistema d’embalatge horitzontal amb film estirable PLURIPACK EASY, redefinit, modificat i innovat per Controlpack. Aquest sistema proporcionarà al client, la possibilitat d’embolicar i protegir amb film estirable i foampack al mateix temps. Gràcies a l’anell giratori i als diferents diàmetres disponibles podrà embalar des d’una finestra, una taula o un panell solar.

A més, també trobarem altres dos embaladores: la Robot Master i la Controlwrap. La primera consisteix en una màquina autopropulsada per a l’embalatge de càrregues sobre palet, ideal per a un embalatge àgil i compacte. Només s’ha de col·locar el producte al palet, ja que l’embaladora s’encarrega de la resta, proporcionant un producte protegit i llest per ser guardat, enviat o venut. La segona es presenta com l’enfardadora més petita del mercat. Aquesta embaladora ha sigut renovada, adaptada i reinventada als laboratoris Controlpack Systems en què ha anat experimentat diversos canvis fins a l’actual millora. La Controlwrap es caracteritza per la seva gran versatilitat, que permet tant l’embalatge i la protecció de petits embalums com de caixes de mida gran i amb contingut fràgil i valuós. Gràcies a la seva mida reduïda, podem disposar d’una màquina d’embalatge movible i que pot ser instal·lada al mitjà de transport, de manera que es facilita l’embalatge a qualsevol lloc on s’estigui treballant.

Des de Controlpack estem convençuts que podem ajudar molts professionals del sector, facilitant-los l’embalatge i el precintat dels productes i aportant-los la comoditat en el procés. Per això, no deixin de visitar-nos al pavelló 10 de la FIRA de MADRID.

 

REGISTRI’S GRATUÏTAMENT AQUÍ

Introdueixi el codi d’invitació gratuïta: VE160000119YY

 

 

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.