L’embossadora SMART i els plàstics VCI2000, productes estrella

Controlpack segueix apostant per estar a l’avantguarda dins de la indústria de l’envàs i de l’embalatge i no va voler faltar a una de les grans cites internacionals del sector: la Biennal de l’Eina i la Maquinària de Bilbao. En els 6 pavellons que es van habilitar al Bilbao Exhibition Centre, es van donar cita els principals fabricadors i distribuïdors de maquinària i materials que formen part de la cadena logística, convertint aquesta trobada en un aparador d’alt nivell industrial i tecnològic on es van poder mostrar els últims desenvolupaments, tecnologies i serveis de les empreses capdavanteres en la seva especialitat. En aquest sentit, la Biennal ha consolidat la seva posició com una plataforma excel·lent de projecció exterior i de consolidació d’avenços i desenvolupaments tecnològics.
L’empresa amb seu a La Sénia (Tarragona) va acudir a la cita amb una àmplia gamma de sistemes d’envasament, farcit, embutxacat i protecció antocorrosiva, reafirmant la seva aposta per mantenir-se al capdavant en la investigació i innovació dels processos tecnològics del sector, tant en materials com en maquinària.
L’embolsadora Smart va ser una de les novetats que millor acolliment va rebre entre els visitants al stand . Smart embutxaca de forma intel·ligent els productes, mantenint-los posicionats amb l’obertura, de manera que facilita l’operació d’omplert, que pot ser automàtica, semiautomàtica o manual. La bossa d’embalatge Smart és molt versàtil, fiable i fàcil d’usar i pot embalar productes de diferents pesos i mesures: mecanitzat de peces de recanvi, accessoris de lampisteria, de metall per a mobles, productes farmacèutics, aliments secs i molt més. Sense cap dubte, es tracta d’una tecnologia que implica un major estalvi de cost de producció i distribució, i permet obtenir alts índexs de fiabilitat i seguretat en els processos de l’embalatge en general i de l’embutxacat en particular.
D’altra banda, Controlpack, que és distribuïdora oficial de VCI2000 a Espanya, va acudir a la cita amb un ampli catàleg de plàstics anticorrosius. Els plàstics VCI permeten protegir les superfícies metàl·liques formant una capa molecular protectora, impedint que la humitat, la sal, la brutícia, l’oxigen o altres materials corrosius arribin a danyar el material. Una vegada extreta de l’envàs, la peça no necessita tractaments per eliminar aquesta capa ja que s’evapora i es dispersa en l’aire sense presentar perill per a les persones o éssers vius. La tecnologia VCI és respectuosa amb el medi ambient, elimina la necessitat d’utilitzar olis i greixos per impedir la corrosió i en conseqüència evita els residus tòxics que aquests originen.
Quant a sistemes de farcit, es van presentar les dues maquinàries que actualment estan aconseguint millor acceptació al mercat. D’una banda, el sistema de farcit Padpak, que ofereix una efectiva protecció per a productes relativament lleugers amb una alta velocitat de producció. Aquest sistema, basat en un plec de paper senzill, ofereix multitud de formes de maneig gràcies el seu innovador disseny, que inclou un microprocessador integrat i la possibilitat de treballar a un o dos pedals. D’altra banda, FillPak ofereix possibilitats il·limitades com a part del procés d’embalatge, en manera totalment automàtica o manual, obtenint una reducció de costos. Aquest nou sistema optimitza la quantitat de material utilitzat per al farciment de l’embalatge sense carregar als seus clients amb quantitats de material difícils d’eliminar i nocives per al medi ambient. Equipat amb un enginyós sistema d’alimentació de paper i un disseny sofisticat, l’espai d’operació requerit és mínim i pot integrar-se en la línia d’embalatge de la forma que el client desitgi.
A més de tota aquesta àmplia oferta de solucions per a l’envasament i protecció, es va poder veure un nou sistema d’enfaixat de palets que va atreure l’atenció de molts visitants. L’embolicadora orbital Compacta 620 amb film estirable en espiral permet treballar els sistemes d’enfaixat en una gran varietat de productes, de diferents grandàries i formes (fusta, perfils de metall, plàstics, téxtil). Disposa d’un senzill sistema de maneig amb diferents cicles d’embolicament ajustables a cadascun dels productes. D’aquesta forma, l’operari solament ha de posicionar el producte i pressionar el pedal amb el peu per iniciar el cicle. L’enfaixat, enganxament del film i tall són operacions que es duen a terme de manera totalment automàtica.
Així doncs, Controlpack va confirmar un any més la seva presència en aquest certamen de referència amb una àmplia gamma de maquinària per a tot tipus d’aplicacions d’embalatge, sempre buscant estar en l’avantguarda de l’embalatge intel·ligent: 100% innovador, sostenible i respectuós amb el medi ambient.

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.