L’equip Controlpack O.C. La Sénia a la Quebrantahuesos

La localitat de Sabiñánigo (Osca) va acollir aquest any la XXII edició de la prova Quebrantahuesos d’Osca, una de les curses ciclistes de Gran Fons més dures de totes les que es celebren en aquesta disciplina a nivell mundial.

A l’inici de la carrera, un grup format per més de 12,000 ciclistes provinents de tot el món, van estar lluitant durant 45 minuts contra els seus propis rècords personals, imprimint un ritme digne de les millors voltes.

Aquest any, l’equip O.C. La Sénia – Controlpack ha participat amb una àmplia representació de corredors, tant de la secció Èlit com del grup Ciclotuturistes, molts dels quals ja havien participat anteriorment en aquesta carrera i que acudiren amb el repte de millorar les seves marques personals i enfrontar-se un any més a molts rostres coneguts d’aquesta prova, provinents de 42 països.

Una cop finalitzada la cursa, podem dir que els objectius marcats a l’inici han estat àmpliament complerts, ja que tots els corredors de l’equip Controlpack van finalitzar la carrera. Després de 205 quilòmetres de recorregut en els quals van aconseguir els cims de 4 ports mítics dels Pirineus espanyol i francès (Somport a 1640 metres a la part espanyola, Marie Blanque de 1035 metres a la part francesa, per tornar una altra vegada a la part espanyola amb l’ascens al Portalet, a 1795 metres d’altitud i acabar al port Falç de Jaca, de 1270 metres).

Llàgrimes d’alegria, crits d’eufòria i milions d’abraçades s’han pogut veure a l’arribada de meta, juntament amb cares desencaixades per l’esforç i algun que un altre tall en unes cames fatigades pel dur ritme de carrera imprès per l’escamot.
Amb això, entre els participants va existir un sentiment unànime de REPTE SUPERAT. Amb el bo i amb el dolent, Quebrantahuesos és una prova única i, sempre que el sorteig ho permeti, la majoria dels integrants de l’equip han mostrat la seva voluntat de repetir l’any que ve.

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.