Les empreses del GRUP AETNA presenten la nova línia de maquinària

AETNA GROUP, un dels grups industrials més importants dins de la indústria de la maquinària aplicada al packaging, va reunir la setmana passada, al marc de la fira Packology 2010, als principals distribuïdors del món de les seves màquines, amb l’objectiu de presentar les últimes novetats en les seves línies d’embalatge de palets.

Robopac Sistemi, una de les empreses del grup i líder mundial en la producció i distribució de sistemes i màquines automàtiques per a l’estabilització de càrregues paletitzades amb film estirable, va obrir les portes de les seves instal·lacions per acollir l’organització d’un Open House a les seves plantes de producció, en el qual van realitzar diverses exhibicions i en la qual els assistents van poder intercanviar idees sobre el millor desenvolupament i disseny de la nova línia de productes que es van presentar per als següents anys.

En aquest sentit, la constant atenció a la satisfacció del client permet a les tres empreses que integren el grup (Robopac, Robopac Sistemi i Dimac) dissenyar els millors productes orientats sempre a obtenir els màxims índexs de productivitat i flexibilitat, garantint la qualitat i la fiabilitat de les seves màquines. Fidels a aquesta filosofia de treball, les empreses del grup AETNA han estat realitzant durant aquests anys un important esforç d’inversió, tant en instal·lacions com en maquinària i recursos humans, que els permetin dur a terme polítiques d’economia productiva i sortir reforçats de la crisi que també està afectant al sector. Així doncs, Robopac Sistemi considera fonamental la inversió en plans R+D+I (Investigació, Desenvolupament, Innovació), al que destina el 20% del seu personal, així l’assignació del 6% del seu volum de negoci a aquests programes d’innovació, que els permeten millorar els processos de finals de línia dels seus clients, i per tant, la reducció de costos en els processos d’embalatge.

D’altra banda, en aquesta trobada també s’ha pogut veure la direcció que s’està prenent en totes les empreses del grup per aplicar plans de producció basats en la filosofia Lean Manufacturing, una metodologia que organitza el flux de treball des de l’arribada dels materials al muntatge de les màquines fins a l’acabat i l’enviament, amb la finalitat d’optimitzar el procés i evitar pèrdues de temps i materials.

Una de les novetats quant a sistemes de línies d’embalatge i embolcallament és la ROTARY 20, que completa la ja àmplia gamma d’embolicadores de palets automàtiques de braç giratori de la marca Robopac. Aquesta aplicació integra un braç giratori de sòlida estructura que descansa sobre doble columna. A més està equipat amb una foto-cèl·lula per a la detecció de l’altura del palet, que al seu torn controla les velocitats de rotació, pujada i baixada del carro portabobina mitjançant un variador de freqüència. Els sistemes de preestirament que disposa la ROTARY 20 permeten aconseguir un estirament del 300 % aconseguint així un estalvi dels costos en embalatge de fins al 50% comparat amb els sistemes tradicionals.

A més, es va presentar una nova línia de capçals d’enfardat per a film sense mandril. Aquestes aplicacions marquen definitivament quin serà el futur dels processos d’embalatge amb film, perquè en tractar-se d’un material sense mandril de cartró, evita la generació de residus sobrers i el pagament d’innecessàries taxes per destrucció dels mateixos. A més, permeten aprofitar molt més el material i resulta més econòmic que el film tradicional.

Finalment, es presenà la nova línia d’enfardadores automàtiques i semiautomàtiques TECNOPLAT, que en breu estaran al mercat i marcaran un avenç en els sistemes tradicionals d’embolicament de palets amb film estirable. Entre els molts avantatges que ofereix aquesta nova línia de productes destaca que el procés de tall i enfilat del film es realitza de manera totalment automàtica.

En definitiva, aquesta trobada ha servit per redefinir les línies de treball i de producció de les noves maquinàries del GRUP AETNA, que els permetin seguir aportant la màxima flexibilitat als processos d’embalatge en termes de logística i organització, i poder mantenir-se al capdavant en aquest segment de mercat per funcionalitat, fiabilitat i sostenibilitat.

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.