Macroplat, fabricació i aplicació de film macroperforat.

Controlpack, fidel al seu compromís amb la innovació i amb l’estalvi de costos en embalatge, posa disposició dels seus clients en format “pay per usi” el nou sistema Macroplat: una embolicadora de plataforma giratòria i estació perforadora integrada per a la fabricació i posterior aplicació del film amb forats sobre la càrrega paletitzada. Aquest nou concepte d’enfardat de palets ha estat especialment ideat per a la seva adaptació a sectors de producció on hi ha manipulació de càrregues peribles (càrniques i embotits, conserves i congelats, làctics i postres, fruita i verdura, fleca i brioixeria) que requereixen de ventilació durant el transport, des del centre logístic al punt de venda final.

En aquests sectors industrials, els productes són paletitzats a baixes temperatures, i si l’equilibri tèrmic no és ràpid, es produeixen problemes d’humitat i condensació que danyen el producte i afebleixen els seus embalatges de cartró. D’altra banda, molts d’aquests productes passen per túnels de refrigeració després de paletitzar-se, per refrigerar-se abans del seu transport. Amb el film macroperforat, s’aconsegueix una acceleració d’aquest procés, perquè el material perforat ofereix un menor aïllament que el film estirable convencional i s’obté la congelació / refrigeració en menys temps, incrementant la producció i reduint els costos energètics.

En el sector de làctics i altres derivats de la llet (iogurt, formatges, mantegues, salses) existeix un problema addicional de condensació que pot provocar danys en el producte final. Aquests preparats, pel seu procés d’elaboració, surten dels equips de fermentació a una alta temperatura. En procedir al seu paletitzat, es produeix un desequilibri tèrmic brutal entre el producte calent, que és sotmès a un procés de refredament per a la seva millor conservació. Amb el film macroperforat, el producte s’oxigena de forma natural, sense cap aïllament tèrmic, i sense produir danys en el producte (floridura, fongs i altres toxines)

El procés de paletització amb film macroperforat ofereix un important avantatge en termes de costos i estalvi pel que fa a altres sistemes (fleix+cantonera) Amb la incorporació d’aquest material, el client obté un estalvi assegurat per unitat embalada, a més d’un paletitzat més estètic i més ecològic (menor generació de residus)

Macroplat permet realitzar dos formats perforació en el film, segons les necessitats de ventilació que requereixi la càrrega, la qual cosa la converteix en una maquinària molt versàtil i que permet automatitzar per complet l’estació de treball destinada a l’embalatge.

Controlpack és sensible a les necessitats particulars dels seus clients, i a aquest efecte ha dissenyat el Robot S5 Macro: el robot mòbil que fabrica i aplica film macroperforat sobre la càrrega a paletitzar.
Amb aquesta maquinària, el client pot beneficiar-se de tots els avantatges de treballar amb una màquina nova, que fabrica i aplica el film amb forats sobre el palet, sense necessitat d’haver d’invertir en maquinària i sense haver d’assumir costos extres per un consumible amb un valor de mercat a l’alça A més, el Robot S5 Macro aporta als seus processos d’embalatge un alt valor afegit, en garantir millores estètiques en els embalatges de cartró que contenen el producte.

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.