Acompanyi’ns al major esdeveniment internacional sobre la indústria 4.0

Acompanyi’ns al major esdeveniment internacional sobre la indústria 4.0 que tindrà lloc del 4 al 6 d’abril al CCIB de Barcelona. A més d’una fira i un congrés, ADVANCED FACTORIES suma altres esdeveniments que el converteixen en una cita inal·ludible per a qualsevol empresari o executiu industrial. Així, per exemple, el Leadership Summit és una cita amb els líders industrials del sector. El Meeting de Subcontractació reunirà les marques fabricants amb els seus proveïdors de components i serveis. El Transfer Innovation Marketplace serà el Fòrum de Transferència Tecnològica entre centres tecnològics i universitats amb els departaments d’I+D+i dels fabricants.

A Controlpack estem treballant i desenvolupant productes d’embalatge anticorrosius que permetin protegir els metalls contra el procés químic de corrosió i oxidació que tant els malmet. Com a fruit d’aquest treball i englobat sota la marca Controlox, hi presentarem una àmplia gamma de productes com polietilens en làmina, paper, emissores, líquids i diferents productes adaptats a les aplicacions més variades.

El desenvolupament de la fórmula VCI pròpia ens converteix en el primer fabricant que produeix aquest material íntegrament a Espanya i que l’exporta des d’aquí cap als principals països de la Unió Europea.

El desenvolupament de sistemes d’embalatge simultàniament al del producte VCI ens permet oferir l’aplicació del producte juntament amb la màquina adequada per a cada situació, la qual cosa repercuteix en una reducció important de costos. A la fira també hi podran trobar el robot embalador S6 de la casa Robopac.

Els esperem a l’estand B116 del CCIB.

REGISTRE GRATUÏT. CODI D’INVITACIÓ: k974g2

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.