Nou sistema coreless per a enfardadora orbital d’anell

Controlpack reafirma la seva aposta per la innovació i l’ús de materials ecològics amb el desenvolupament d’aquest nou producte, per a l’embolcall amb film estirable mitjançant màquina automàtica. El film coreless manté les mateixes característiques que el seu homòleg en aplicació manual (film sense mandril de cartró, eliminació total de residus, material ecològic, millor preu per kg net) i es presenta com un gran avanç en estalvi de temps i costos per al procés d’embalatge industrial.

D’una banda, en eliminar el mandril de cartró de la bobina es redueixen els temps en les operacions de càrrega i descàrrega de bobines. A més, les bobines de coreless ofereixen més metres lineals per bobina, amb el que l’operari farà menys canvis i augmentarà la seva productivitat.

D’altra banda, amb l’eliminació del mandril de cartró obtenim un producte que aporta millores sensibles a la política mediambiental de l’empresa. D’aquesta forma, eliminem tota l’operativa de recollida per al seu reciclatge d’un residu innecessari per al client.

Aquest producte ha estat dissenyat per a la seva perfecta integració en tota la gamma de màquines orbitals de Robopac, de la qual Controlpack és distribuïdor des de fa 25 anys. Així mateix, l’equip de R+D de Controlpack ha realitzat un estudi exhaustiu de totes les marques disponibles actualment al mercat de embolicadores d’anell. Gràcies a això, ha desenvolupat diversos models de con adaptador perquè també es puguin beneficiar d’aquest sistema tot l’espectre actual de maquinària per a aquesta aplicació.

El sistema coreless per a orbital està especialment dissenyat per reduir els costos en embalatge en sectors com a fusta i moble, perfileria d’alumini, tendals i persianes, perfileria metàl·lica, pneumàtics, porexpan i materials aïllants, així com tot tipus de productes manufacturats que, per les seves dimensions i forma especial, requereix de maquinària especialitzada.

Obtingui més informació sobre com la seva empresa es pot beneficiar d’aquest sistema en info@controlpack.net

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.