NOVA ENFARDADORA AUTOMÀTICA ROTOPLAT 3000 PGS-PVS

Novament i seguint la línia de desenvolupament de nous sistemes d’embalatge, CONTROLPACK presenta com a novetat a la seva gamma de màquines embaladores la nova ENFARDADORA AUTOMÀTICA ROTOPLAT 3000 PGS-PVS per a l’embolcall de palets amb film estirable en línia.

La ROTOPLAT 3000 PGS-PVS es projecta per a aquelles aplicacions que necessitin la introducció d’una enfardadora automàtica de corrons a continuació d’un paletitzador, o bé amb càrrega i descàrrega a carretó.

L’embolicadora automàtica de taula giratòria, model ROTOPLAT 3000 és ideal per embolicar palets mitjançant film estirable de polietilè amb una producció de 30 – 40 palets/hora.

Gràcies al sistema de pre-estiratge, aquesta màquina pot embolicar fàcilment càrregues inestables sense el perill d’enderrocar-les. El percentatge de Preestir pot ser regulat simplement canviant els engranatges de preestir al model PGS o bé electrònicament des del quadre de comandaments al model PVS.

La màquina porta un PLC MITSUBISHI programable per a la gestió de tota la línia i pot configurar-se amb transportadors de diferents longituds i amplàries segons els palets a embolicar i l’espai disponible d’instal·lació, sempre respectant la normativa de Seguretat amb tanques i fotocèl·lules d’anti-intrusió.

Aquesta embolicadora de palets automàtica porta un sistema de soldadura adaptable a la forma del palet per a una perfecta soldadura de la pel·lícula de film estirable i evitar així les típiques “cues” tan problemàtiques.

La prestigiosa signatura italiana ROBOPAC posa així en mans de CONTROLPACK, el seu distribuïdor oficial una eina amb una garantia de qualitat i servei immillorables.

Per a més informació sobre aquesta nova màquina o altres màquines d’embalatge poden visitar la pàgina oficial de l’empresa CONTROLPACK:
www.controlpack.com o bé contactar directament al 977 71 35 62.

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.