Podium de l’equip Controlpack en el Challenge La Calonja 2013

Els corredors sub-23 Jonatan Hinojosa i Álex Ulloa han aconseguit el segon i tercer lloc en la seva categoria, en l’última edició del Challenge La Calonja, una de les carreres més importants del circuit català de pretemporada de ciclisme en carretera.

La prova, que es disputa en tres jornades en sengles caps de setmana consecutius, va comptar amb la participació de prop de 200 ciclistes vinguts de totes les parts d’Espanya.

Va ser en l’última de les proves, el Trofeu d’Hivern, on Jonatan Hinojosa va aconseguir el triomf, la qual cosa li va permetre escalar fins a la segona posició en la general categoria sub -23 i acabar en vuitena posició en la classificació general absoluta.

Per la seva banda, el corredor Daniel Ginés va aconseguir el setè lloc en la classificació general en la categoria sub-23.