Presentació equip ciclista Controlpack 2013

La direcció esportiva, seguint amb la filisofia de l’equip de aunar joventut i experiència, quedarà compartida entre Rafa Casero (ciclista professional que ha militat en equips com Festina i germà del guanyador de la ¨Vuelta España ¨2001,Angel Casero) i José Alfara ¨librado¨, el director de l’equip més veterà del ciclisme nacional i director honorífic de l’equip.

L’acte va comptar amb la presència d’Enrique Gutiérrez ¨Guti¨,ciclista ex-profesional que va aconseguir el segon lloc del Gir d’Itàlia 2006 i va ser guanyador de l’etapa a la ¨Vuelta España¨2004.

El millor projecte de ciclisme professional del territori espanyol.

El fitxatge de joves valors i la incorporació de nous corredors de reconegut prestigi, són les principals bases d’un equip anomenat a ser una de les grans revelacions del ciclisme professional del territori espanyol.

Després d’un any 2012 en el qual l’equip Controlpack ha consolidad la seva presència dins del grup nacional amb pòdiums puntuals a les principals carreres del calendari amateur, l’equip dirigit per Rafa Casero i José Alfara ¨Librado¨ aspira este 2013 a assumir nous i més ambiciosos reptes.

Per això, s’ha realitzat una gran pre-selecció de proves de tot el circuit nacional en carretera, en els quals el grup de 30 corredors lluitaran per un lloc en el més alt del pòdium. De entre el grup de corredors de la categoria Sub-23, cal destacar el fitxatge de Xavier Comín, qui amb 18 anys ha competit a la Selecció Espanyola en categoria Junior en més d’una ocasió.

Així mateix, en la categoria Èlit s’han realitzat importants incorporacions com les de Vicent Martí Peiró (medalla de plata a l’últim Campionat de la Comunitat valenciana sub-23) o la de William Aránzazu ( cinquè classificat en l’últimaedició de la ¨Vuelta a Cantabria¨).

A tot això cal sumar el suport incondicional de l’Ajuntament de la Sénia, el de la Federació Catalana de Ciclisme i el d’altres patrocinadors: Tourline Express (missatgeria), Bicicletas Coluer, Badia Hortofruits, Robopac (maquinària i sistemes d’embalatge), Alterdeco (firma de mobiliari de disseny alternatiu) i taymori (roba deportiva).

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.