PROTECCIÓ EFICIENT A UN COST MÍNIM

Controlpack enforteix la seva col·laboració amb l’empresa RANPAK i àmplia el seu catàleg amb la nova màquina de farcit PADPACK COMPACT, una màquina estàndard per a una protecció compacta de gran qualitat.
Aquest sistema produeix coixinets de paper, amb una amplària d’11cm, per a l’interior de les caixes que esmorteeixen i fixen el producte. A causa de la grandària del coixinet el sistema és ideal per a caixes de grandària mitjana o petita. És molt flexible i eficient. Pot utilitzar-se tant en posició vertical com en horitzontal. Els operaris podran determinar la longitud de l’embalatge a utilitzar pressionant el pedal del convertidor. El material es produeix exactament en el lloc en el qual es necessita amb un baix nivell de soroll.
Controlpack és conscient de la responsabilitat amb el medi ambient i aposta per un embalatge respectuós per a l’interior de les caixes. A causa de la seva composició natural, el paper de Ranpak és 100% biodegradable i reciclable. Es fabrica a partir d’una font renovable, sense descolorir, bio-degradable i reciclable. És un material net que no té efectes nocius en la salut de les persones. Tenint en compte tots aquests factors, l’opció de Controlpack pel paper Kraft i les màquines Ranpak va ser una cosa lògica.
Els assessors comercials de Controlpack estan a la seva disposició per visitar les seves instal·lacions i formar-los en l’ús dels seus productes. Enviïn la seva proposta i un dels tècnics dissenyarà la millor solució possible per al seu producte, garantint que arribi en perfectes condicions al seu client final. També pot realitzar una anàlisi de costos in situ.
Per obtenir mes informació ho poden fer a través de la web: www.controlpack.com o contactant directament amb la delegació més proxima a vostè.

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.