Protegir el contingut i el continent

Un 39% d’usuaris online no repeteix compra si rep un embalatge defectuós.

Veure l’informe aquí.

El ritme normal de treball a qualsevol empresa pot comportar problemes imprevistos en temes de logística i emmagatzematge, tant a l’hora de la guarda i custòdia de la mercaderia en caixes com en l’enviament. La raó és que hi pot haver incidents que poden afectar les caixes, tant pel que fa a continent com al contingut. Per això, disposar d’una correcta protecció interior i precintaments de qualitat ha de ser essencial en qualsevol empresa.

La mercaderia és el valor tangible més important de les empreses. Hem de procurar la màxima cura per assegurar l’estat òptim de les caixes de la nostra empresa i protegir el que contenen. Com? Cuidant no només el contingut de l’interior de la caixa amb un material de farcit, sobretot protegint les parts més sensibles, sinó que també s’ha de protegir la caixa per fora. Hem d’estar segurs que les caixes queden ben tancades i correctament precintades. Per aquest motiu, en la logística de qualsevol empresa, tenir a disposició productes dedicats a la protecció i farcit de caixes com sistemes de farciment i protecció amb paper, coixinets d’aire, cintes adhesives i de seguretat, així com també màquines de precintar automàtiques que garanteixen un millor tancament de caixes i eviten robatoris, ha de ser una prioritat. Li oferim alguns exemples.

A Controlpack disposem de diversos sistemes de farciment i protecció. El paper és un dels elements més importants per a la protecció del contingut de les caixes, tant en transport com en emmagatzematge.

Un dels sistemes de farciment amb paper és el Geami WrapPak. Es tracta d’un sistema d’embolcallament i protecció per a una perfecta presentació dins de la caixa. Concretament, consisteix en un convertidor de paper encunyat amb una estructura de bresca d’abella en 3D, de manera que proporciona un producte d’empaquetament únic dins de la seva categoria.

El farciment de bosses d’aire també s’ha convertit en un protector habitual per a l’interior de les caixes. Disposem de diversos sistemes per produir aquest tipus de farciment per a la protecció i l’ompliment de les caixes.

La Mini pak’r és un sistema compacte i fàcil d’usar que permet produir coixinets d’aire de fins a 5 tipus diferents. És fàcil d’usar i permet produir el material d’embalatge quan i on es necessiti, ja que la màquina és autònoma i lleugera, a més que no necessita compressor d’aire.

D’altra banda, la Cell-O EZ està destinada tant als petits usuaris de coixinets d’aire com als grans usuaris. Infla de manera contínua una pel·lícula PEHD especialment pretransformada, amb capacitat de produir entre 40 i 80 coixinets per minut. És lleugera i requereix un manteniment mínim.

I per últim, Pro Pak’r funciona amb una àmplia gamma de pel·lícules de plàstic i abarca nombroses aplicacions. Les seves bosses d’aire són reutilitzables i 100% reciclables i la tinta dels coixins d’aire és unta tinta en base d’aigua que no perjudica el medi ambient.

Disposar de cintes adhesives de qualitat és una altra de les exigències que ha de tenir en compte una empresa. La protecció del contingut assegurant un continent fiable i hermètic és essencial per a un correcte emmagatzemate i transport i evitar així els robatoris. A Controlpack disposem d’un ampli catàleg de cintes adhesives de diferents materials per a la protecció de caixes de diferents colors i mides, amb la possibilitat d’imprimir el logotip de les empreses i aprofitar per fer publicitat, treballar la imatge corporativa i de passada, protegir la mercaderia assegurant els enviaments.

Contacti amb nosaltres sense compromís o visiti’ns a l’eShow Barcelona del 22 al 23 de març. Els esperem a l’estand 34 del pavelló 1.

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.