ROBOPAC exposa a la fira Tissue World Barcelona 2013

AETNAGROUP, la signatura capdavantera dins de la indústria de la maquinària aplicada a l’embalatge, embolcall i packaging, tindrà stand propi a la propera edició de Tissue World, la fira internacional més important del sector del paper tissue, que tindrà lloc del 18 al 21 de març al recinte Gran Via 1 (Fira de Barcelona).

Tissue World és un punt de trobada ineludible dins del calendari firal entre els principals productors, transformadors i distribuïdors de paper tissue.
A aquest efecte, AETNAGROUP tindrà en exposició gran part del seu catàleg de màquines, destinades a millorar la productivitat, flexibilitat i operativitat de tots els processos que intervenen en el final de línia.

Les empreses que integren AETNAGROUP (Robopac, Robopac Sistemi i Dimac) posseeixen un gran compromís amb el desenvolupament de polítiques R+D+i que els permetin satisfer tot tipus de necessitats, siguin quines siguin les condicions concretes de producció del client final.
La innovació i renovació constant dels seus models, situen a AETNAGROUP com el partner tecnològic ideal per a aquelles empreses que desitgen adquirir solucions d’altes prestacions per optimitzar els seus processos d’embalatge.

Controlpack, com a distribuïdor oficial de la signatura ROBOPAC a Espanya, tindrà a un dels seus responsables tècnics en el stand, per atendre als clients interessats en qualsevol dels sistemes d’embalatge en exposició.

Controlpack ofereix el servei de venda, lloguer i pay per use (cessió a canvi de compra de consumible) de tota la gamma ROBOPAC en tot el territori espanyol, i per a això compta amb delegacions a La Sénia (Tarragona) Zona Centro (Cabanillas del Camp, Guadalajara) i València.
A més, disposa de Servei Tècnic i Post-Venda homologat, així com un magatzem centralitzat de recanvis i accessoris originals Robopac.

Més informació en el stand I-80

www.www.aetnagroup.com
www.controlpack.com

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.