Robopac Master, el nou robot enfardador de gamma mitjana

La signatura italiana Robopac llança al mercat aquest model de robot enfardador de palets, especialment pensat per a aquelles empreses que requereixen agilitzar els seus processos d’enfardat en el final de línia, mitjançant la instal·lació d’estacions mòbils de paletitzat que treballin amb total autonomia.

El Robot Master té una capacitat de treball de 150 palets per càrrega de bateria i una altura d’enfardat de fins a 2,4 metres, la qual cosa el converteix en una màquina ideal per a aquelles empreses de producció mitjana que volen disposar d’una solució flexible i de garantia, al millor preu.

El Robot Master permet la instal·lació del sistema de preestiraje PDS (exclusiu de Robopac) que permet a l’usuari un total control del plàstic aplicat per palet, i en conseqüència, un major estalvi en consumible.

Amb aquest nou model, Robopac consolida la seva posició de lideratge al mercat de disseny de Robots mòbils per l’enfardat de palets amb film estirable, en llançar un sistema d’embalatge de prestacions immillorables amb la millor relació qualitat-preu.

Així doncs, el Robot Master està anomenat a ser el company ideal per a aquelles empreses que desitgen agilitzar, flexibilitzar i optimitzar els seus processos d’enfardat, aconseguint una major reducció de costos sense necessitat de realitzar una gran inversió.

Controlpack, com a distribuïdor oficial de Robopac a Espanya, ja ha instal·lat diversos Robots Master en els seus clients, amb resultats totalment satisfactoris.

Si desitja més informació o una demostració, Controlpack posa a la seva disposició una visita a la seva central situada a La Sénia (Tarragona) així com a les seves altres delegacions de València, Aragó, Madrid, País Basc i Astúries.

www.controlpack.com
Telèfon 977 713 562
info@controlpack.net

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.