Robot S5 Macro

Robot S5 Macro, la solució mòbil per a l’aplicació del film amb forats.

Controlpack, fidel al seu compromís amb la indústria de l’alimentació i amb el desenvolupament de nous sistemes per millorar els seus processos industrials d’embalatge, acaba de posar al mercat el nou Robot S5 MACRO: el robot mòbil que fabrica i aplica film macroperforat sobre la càrrega a paletitzar.

Aquest revolucionari sistema, disponible en opció pay per use, introdueix un nou concepte d’enfardat especialment dissenyat per aportar millores importants en els sectors de producció que requereixen unes condicions especials de conservació o tenen problemes de ventilació i condensació, des de la seva sortida del centre logístic fins al punt de venda final.

Amb el Robot S5 MACRO, el client pot beneficiar-se de tots els avantatges de treballar amb una màquina nova, que fabrica i aplica el film amb forats sobre el palet, sense necessitat d’haver d’invertir en maquinària i sense haver d’assumir costos extres per un consumible amb un valor de mercat a l’alça.

Aquesta maquinària resulta molt interessant per a la seva introducció en els centres logístics en els quals, per la seva organització de l’espai de treball, es requereix una mobilitat de l’estació automatitzada de enfardat de palets, com la indústria agroalimentària, fruites i verdures, làctics, begudes, càrn, congelats, flors, etc.

En portar incorporat un dispositiu de control remot de producció del film, és possible comptabilitzar de manera exacta els metres i voltes aplicats per palet. Mitjançant el registre informatitzat de dades, és possible portar un control exacte del film utilitzat i establir un càlcul exacte del film utilitzat per unitat embalada i planificar el consum real que es requereix, segons les característiques del palet. D’aquesta forma, el client deixa d’estar obligat a comprar producte abans de necessitar-ho, evitant el seu emmagatzematge innecessari o la seva facturació abans de ser utilitzat.

Aquesta maquinària, que neix fruit de la unió de la millor màquina amb el millor consumible, suposa un important avanç que consolida a Controlpack com la millor opció de confiança per aconseguir el major estalvi en costos d’embalatge sense renunciar a l’ús de tecnologia d’última generació.

Més informació en info@controlpack.net o al telèfon 977 713 562
www.controlpack.com

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.