Una història d’èxit més

Un client fabricant d’escales ens va sol·licitar una solució per embalar palets d’escales de grans dimensions (6 metres de longitud i 2 metres d’amplada). El robot embalador que tenia llavors tenia un inconvenient que repercutia sobre l’empresa: s’encallava constantment a causa de la irregularitat del palet.

Els Robots d’embalatge convencionals funcionen amb una roda palpadora que segueix el perfil del palet. Per això, necessiten que la superfície de la càrrega per embalar sigui regular, ja que si no, no poden fer el gir correctament. A causa d’aquesta problemàtica en l’embalatge de palets irregulars, el client va decidir enfardar els palets manualment, la qual cosa va provocar fatiga en l’operari, un acabat deficient i un inevitable augment dels costos de l’embalatge.

Per tot això, finalment el client va decidir contactar amb Controlpack. Després de reunir-se, el client va enviar un palet de característiques molt desfavorables a les nostres instal·lacions de Controlpack Maquinària per a l’estudi de la solució. Així doncs, des de l’oficina tècnica es va optar per modificar la roda palpadora i integrar un enginyós sistema de palpat ideat pels nostres professionals. Tota la feina de “customització” de la màquina va ser realitzada en un Robot embalador de palets S6 PVS de la marca Robopac.

Així doncs, gràcies a les adaptacions realitzades, s’ha aconseguit una solució perfecta per a l’enfardat de palets irregulars, útil per a qualsevol producte i sector. Amb aquesta solució d’embalatge de palets s’han pogut assolir els objectius inicials d’un acabat perfecte, cost òptim i economia en el treball.

 

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.