Upak, la solució d’embalatge per a les tendes

Ranpak, el líder mundial en materials i sistemes de farcit i protecció a partir de paper reciclat, acaba de llançar al mercat Upak: el primer producte d’embalatge ecològic destinat a satisfer les necessitats de protecció en l’enviament per al petit comerç.
La venda per Internet és un dels mercats de major creixement a nivell mundial i els consumidors envien productes cada vegada més des dels seus països.
Controlpack, fidel a la seva filosofia d’introducció al mercat de materials nous i 100 % respectuosos amb el medi ambient, ha decidit incorporar al seu catàleg aquest nou producte, que segur serà de moltíssima utilitat per als seus clients que precisen de solucions senzilles, fàcils d’usar i ecològiques per un preu reduït.
Gràcies a la seva atractiva presentació (dispensador de paper de grandària reduïda, ideal per a petites oficines i centres logístics de grandària mitjana) l’usuari pot disposar d’una solució ràpida, senzilla i versàtil per protegir qualsevol tipus de producte.
El seu disseny compacte ofereix 2 formes d’embalatge diferent per omplir els buits i per embolicar productes, sense necessitat de cap màquina. Sens dubte, Upak s’està convertint en una alternativa neta, simple i ecològica enfront del plàstic de bombolla.

Gràcies a Upak®, tant l’usuari com el client final obtindrà un a solució totalment fiable, fent desaparèixer l’ús de materials voluminosos i difícilment reciclables.
Les caixes Upak proporcionen 100 metres de paper plegat, 100% reciclat i llest per vendre a través del seu canal de distribució (i-commerce, venda per catàleg, etc).
Més informació en
www.controlpack.com

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.