R-CONNECT és el nou dispositiu que permetrà la connectivitat dels equips de la gamma Robopac

En motiu de la Interpack, la fira mundial de fabricants de solucions per al final de línia més gran del món, Robopac ha presentat una multitud de novetats per posicionar-se com a líder indiscutible en tecnologia per al final de línia.

La novetat més important va ser la presentació del R-CONNECT, el nou dispositiu que permetrà la connectivitat entre els equips de la gamma Robopac.

R-CONNECT és un dispositiu instal·lat a les màquines de Robopac que permet que estiguin connectades a una plataforma i puguin enviar dades de producció, estat de la màquina, regulació, consum de material, alarmes… Amb aquesta novetat, també es perfecciona l’assistència tècnica, ja que el tècnic pot veure a distància (des de l’ordinador o tablet) l’estat de la màquina del client i solucionar l’averia. R-CONNECT també emet de manera automàtica l’avís d’avaria al servei tècnic oficial. Amb R-CONNECT, Robopac ofereix informació al client i millora l’atenció tècnica de les màquines.

A més de l’R-CONNECT, Robopac també va presentar una sèrie de novetats per elevar encara més el seu nivell tecnològic en els equips d’embalatge de palets:

  • Introducció del sistema de cordó o sistema reductor de banda als robots enfardadors S6 PDS, a les embaladores de palets Rotoplat i Technoplat PDS i PVS, així com als braços enfardadors de palets Rotary i Rototech.

La tecnologia VRD (Variable Roping Device) és el sistema per reduir l’amplada de film estirable i produir el cordó per reforçar les càrregues paletitzades. Amb aquest sistema podem fer cordons i semicordons amb l’objectiu de millorar l’embalatge de palets i aconseguir que la càrrega arribi intacta al destí amb el cost òptim.

La gamma d’embaladores de palets fixes i mòbils MASTERPLAT ha sigut renovada amb un tauler de comandament i amb una enterfase més senzilla, intuïtiva i pràctica. Per això, a partir d’ara, la gamma Masterplat passarà a anomenar-se MASTERPLAT PLUS.

A banda, Robopac també va presentar novetats en la gamma de solucions per al tancament i precintament de caixes amb cinta adhesiva ROBOTAPE:

  • Es va presentar la ROBOTAPE 50 CFA, una autèntica revolució per al tancament automàtic de caixes de diferents mides. Robotape CFA s’adapta automàticament a la mida de la caixa, tingui la mida que tingui. Així doncs, tanca les solapes de la caixa i la precinta sense que l’operari hi hagi d’intervenir.
  • Dins de la gamma Robotape, Robopac afegeix el model ME-LH orientat al tancament de caixes de baixa alçada, que pot arribar fins i tot a tancar caixes de tan sols 40 mm. Aquesta solució és ideal per al comerç electrònic (eCommerce).

Controlpack, el principal distribuïdor de Robopac a Espanya i el segon a nivell mundial, ofereix tota la novetat de Robopac amb el servei de proximitat i l’assessorament tècnic especialitzat.

 

 

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.