Controlpack a la fira FRUYVER Zaragossa 2013

Controlpack estarà present en Fruyver 2013, el Saló Internacional de Tècniques per al Sector de Fruites i Verdures, que tindrà lloc en el recinte de la Fira de Saragossa del 12 al 15 de febrer.

Controlpack manté la seva aposta per la investigació i innovació en els processos d’embalatge i envasat per al sector agrícola. Per això, presentarà alguns dels nous productes i sistemes tecnològics que permetran als seus clients millorar els seus processos de finals de línia i en conseqüència, reduir els costos en embalatge.

Exposem:
Macroplat Sistema automàtic d’enfardat de palets, que fabrica i aplica el film amb forats, tot integrat en una mateixa màquina. Millores estètiques en l’enfardat, perfecta conservació del producte i del seu embalatge de cartró, major estalvi enfront de sistemes alternatius (fleix + cantonera) i contribució a la política mediambiental de la seva empresa (residus mínims, totalment reciclables). Sistema disponible en format plataforma fixa o robot mòbil.
Precintadora Star Tapi 50M Estació de tancat de caixes amb cinta adhesiva, que permeten la seva automatització d’aquests processos i l’increment de la productivitat en el final de linea enfront del tradicional sistema manual.

Embolsadora Smart Sistema d’embutxacat totalment automatitzat, que permet la fabricació de bosses de diferents grandàries de bossa. Smart simplifica l’operació d’omplida, fabricació de borsa i tancat. Embutxaca productes de diferents pesos i mesures a través de senzills programes de treball totalment configurables.

Enfajadora 4603 Enfaixadora de càrrega semiautomàtica amb sistema de doble bobina: la més pràctica i econòmica màquina d’embalatge per enfaixar una grandíssima gamma de productes (ampolles, gots, pots, llaunes, estoigs, etc.)

Film estirable coreless Consumible sense mandril de cartró, per a l’embalatge de palets de productes llests per ser enviats al punt de venda. El film coreless aporta als seus processos d’embalatge una millora del preu de compra enfront del film amb mandril, així com l’ús de materials més ecològics i reciclables. Disponible en format manual i per embolicadores orbitales.

Mini Pak’r Kit de producció de coixinets d’aire, per a la protecció de la càrrega en l’enviament. El seu baix cost i l’àmplia gamma de consumibles que admet assegura la fabricació senzilla de tires de coixinets d’aire, que protegeixen el seu producte de cops en la manipulació.

Visiti’ns en el Stand 5-6, Calli F-I
www.controlpack.com

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.