Innovació i alta tecnologia – Empack 2012

Controlpack reforça amb la seva presència a EMPACK la seva oposta per a l’ ús de materials i sistemes flexibles, ecològics i altament productius, amb un stand amb el que s’exposaran les últimes novetats per a tot tipus de sectors (intra-logística, alimentació, indústria auxiliar, etc) :

Sistema Macroplat unitat de fabricació i aplicació de film amb forats, per afavorir la ventilació de la càrrega, especialment pensada per al sector de manipulació de productes peribles. Millores estètiques en el enfardellat, perfecta conservació del producte, major estalvi en front a sistemes alternatius / fleix + cantonera ) i contribució a la política medioambiental de la seva empresa ( residus mínims, totalment reciclables ).

Retractiladores Systempack Línia de maquinària especialitzada per al retractilatge, segellat i embolcall amb film termoretràctil.
Models manuals per a petites produccions, semiautomàtics i totalment automàtics per a treballs en línia. Equips totalment integrables amb qualsevol línia de producció, amb alta flexibilitat de treball i aptes per a treballar amb films especialtzats (PE, POF, PVC).

Sistemes de farcit RANPAK, l’alternativa més econòmica i ecològica per a aquelles empreses que requereixen sistemes de farcit per a la protecció de les seves mercaderies en els enviaments. Fabricació de material de farcit a partir de paper reciclat, sense inversió incial per a la seva empresa (cessió a canvi de compra de consumible).

Embossadora SMART Sistema d’embossat totalment automatitzat, que permet la fabricació de bosses de diferents mides a partir d’una única película tubular. Smart simplifica l’operació de farcit, que pot ser automàtic, semiautomàtic o manual. Després del farcit, el cicle acaba amb la soldadura de la bossa i la inmediata preparació de la pròxima bossa. La bossa d’embalatge.
Smart pot embossar productes de diferents pesos i mides (mecanitzats i reposats, accessoris de fontaneria, de metall per a mobles, productes farmacèutics aliments secs i molt més).

Mini Pakr Kit de producció de coixinets d’aire, per a la protecció de la càrrega en l’enviament. El seu baix cost i l’àmplia gamma de consumibles que admet, assegura la fabricació senzilla de tires de coixinets d’aire, que protegeixen el seu producte de cops en la manipulació.

Més informació i demos en stand C27 (Pabelló 5)
Recinte IFEMA (Feria de Madrid)
Horari visitants 09,00 – 18,30 h
www.controlpack.com

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.