INTERPACK 2011, novetats en maquinària Robopac

La passada setmana va tenir lloc, dins del marc de la fira Interpack, el II Dealer Meeting ROBOPAC, que va reunir durant 3 dies a tots els distribuïdors de Robopac de tot el món a la ciutat alemanya de Düsseldorf.

En aquesta trobada es van presentar les principals novetats en sistemes i màquines aplicades a l’embalatge industrial per a l’estabilització de càrregues paletitzades amb film estirable.

Per una part, es va presentar el nou ROBOT S6, que representa el salt definitiu de qualitat, prestacions i competitivitat en embolicadores de palets mòbils.

A més, es van poder veure els nous models de les embolicadores i enfaixadores SPIROR i COMPACTA, per embolcall en espiral de gran varietat de productes de diferents mides i formes.

La nova línea de embolicadores orbitals ORBIT, és una de les grans apostes de ROBOPAC per al futur. Gràcies a la seva àmplia gamma de dimensions d’anell,  permet aumentar la productivitat y la compatititvitat dels sistemes d’embalatge en orbital, per a  productes llargs o de forma variada.

Per una altra part, s’han realitzat una sèrie de millores dels carros portabobines de la línea de embolicadores de preestiratge ROTOPLAT.
Amb aquests canvis, aquesta línes d’embolicadores es posiciona al mercat com la opció més innovadora i flexible per a l’embolcall de palets de manera semiautomàtica ( destinat a produccions mitjanes).

Dins del programa de AETNAGROUP es van realitzar diverses demostracions de la nova embolicadora de braç giratori HÈLIX HS-40, de Robopac Sistemi, per a l’embolcall amb film extensible de càrregues sobre palet, especialment pensada per a sectors en els quals es requereix una elevada producció.

Finalment, per a l’enfaixat i encartonat de productes especials, es va presentar la nova línea d’encaixadores wrap-around de la marca PRASMATIC, el líder mundial en fabricació de sistemes automàtics d’embolcall en continua i elevada velocitat.

Robopac reforça amb totes aquestes accions la seva aposta per la contínua millora dels seus sistemes tecnològics aplicats a l’embalatge industrial, la qual cosa els permet mantenir la seva posició de referència a nivell mundial en quant a sistemes d’automatització dels processos de final de línea. En aquest sentit, afronta el futur amb nous reptes a tots els nivells, com les inversions en els seus departaments I+D+I (Investigació, Desenvolupament, Innovació), en la formació contínua per als seus distribuïdors i agents comercials, així com en contínua millora dels seus productes.

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.