L’enfardadora més petita del mercat

El sistema d’embalatge Controlwrap es reinventa als laboratoris de Controlpack Systems per ser un sistema d’embalatge versàtil i a l’abast de totes les empreses que necessiten protegir o agrupar els seus productes per a l’enviament.

Controlwrap va nèixer de la idea de simplifcar i abaratir els costos d’embalatge de maletes en els viatges amb avió. El sistema estava enfocat a oferir als hotels un servei d’embalatge personalitzat en què l’hotel oferia als seus clients un servei addicional, molt més econòmic que el de l’aeroport i amb l’avantatge que aquest sistema els permetria promocionar la seva marca per tot el món.

Després d’analitzar el gran potencial i versatilitat d’aquesta màquina, l’equip de Controlpack llança el nou Controlwrap pensant en les empreses que necessiten agrupar o embalar amb film estirable per protegir els enviaments durant el transport. A Controlpack s’aprèn constantment de les necessitats dels clients i s’és conscient de la problemàtica que suposen els robatoris durant l’enviament. Controlwrap és un sistema ideal, aplicat amb film estirable personalitzat, per evitar aquestes complicacions. A més, per simplificar el treball de les empreses de paqueteria, la màquina ofereix l’opció d’agrupar els enviaments en un únic embalum.

La seva gran versatilitat va des de l’embalatge i la protecció de petites caixes o fardells fins a l’embalatge i protecció de caixes de mida gran i amb contingut fràgil i valuós. Clients de Controlpack, entre els quals destaquem distribuïdors de pneumàtics, empreses de venda online d’electrodomèstics i empreses de paqueteria, han apostat pel sistema amb film estirable personalitzat o anònim i amb diverses possibilitats de color (transparent, negre, blanc o blau) per protegir els seus productes i aconseguir així un millor rendiment en l’embalatge i una reducció en la incidència de robatoris durant el transport.

Amb Controlwrap tens l’opció de tenir una màquina d’embalatge mòbil amb possibilitat d’instal·lar-la fins i tot, en el teu mitjà de transport. A Controlpack estan totalment oberts a més reptes i suggeriments per demostrar la capacitat i la flexibilitat d’aquest sistema amb infinites aplicacions. Posen a la seva disposició un laboratori per a les proves de resistència i rendibilitat del seus equips i els conviden a visitar les exposicions de la central de Catalunya o del centre d’Espanya.

 

 

 
logo robopac logo systempack logo controlox fp-international kuka-logBostik Graco logo ranpak
Top
0
  0
  Tu cesta
  Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
   Calcular gastos de envío
   Aplicar cupón
   ¿Hablamos?
   ¿Hablamos?
   ¿En que te podemos ayudar?
   Conectando...
   Ninguno de nuestros operadores está disponible en este momento. Por favor, inténtelo de nuevo más tarde.
   Nuestros operadores están ocupados. Por favor, inténtelo de nuevo más tarde
   :
   :
   :

   Los datos recopilados por este formulario son usados para ponernos en contacto contigo. Para más información, por favor, comprueba nuestra Política de privacidad
   ¡Hola! Por favor introduce tus datos para poder iniciar conversación
   :
   :

   Los datos recopilados por del formulario del chat son usados para ponernos en contacto contigo. Para más información, por favor, comprueba nuestra Política de privacidad
   Esta sesión de chat ha finalizado.