CONTROLPACK VA PARTICIPAR A LA FIRA LOGIS EXPO DE SARAGOSSA

A l’última edició de la fira Logis Expo de Saragossa, que va tenir lloc entre els dies 2 i SANYO DIGITAL CAMERA4 d’abril a Saragossa, Controlpack va participar amb novetats en materials i màquines i sistemes integrals pensats per reduir costos d’embalatges en els finals de línia.
La contínua innovació en materials i sistemes d’embalatge, unida a la capacitat d’oferir productes complets que uneixen materials i màquines, va fer que el stand d’aquesta empresa fos visitat amb interès per moltes empreses d’Aragó i de la resta d’Espanya.
Especialment presentà algunes novetats que combinen l’ergonomia per reduir la fatiga, els sistemes d’embalatge per a la reducció de costos i productes pensats per minimitzar l’efecte dels residus en el medi ambient.
D’una banda el Carro de fleixar Ergopack que permet el fleixat de palets d’una forma ràpida i que evita haver d’ajupir-se per passar el fleix, el carro Xtenser per l’embolicament de palets amb film estirable o Robot Worker especial per embolicar palets en qualsevol lloc, ofereixen una postura ergonòmica ideal en el treball d’embalat de palets.
D’una altra els nous productes com el film imprès, els films preestirats, els films estirables macroperforats o els productes anticorrosius, permeten reduir els costos d’embalatge i la quantitat de residus.
I finalment va presentar el sistema Ranpak de farciment de caixes per mitjà de paper arrugat i les premses per a residus que són una bona aportació a la idea que els embalatges siguin el més respectuosos amb el medi ambient possible i a més que permetin ser recuperats eficaçment. Amb aquests sistemes es poden complir els objectius de reciclat i al mateix temps reduir els costos.
Controlpack va deixar clar a Logis Expo la seva clara aposta per la qualitat (amb marques com Robopac, Ranpak, HSM, etc.) i per la modernització dels productes d’embalatge per aconseguir dia a dia, la millora en tots els fronts dels sistemes d’embalatge.

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.