Victòria de l’equip Controlpack en el Gran Premi d’Òdena

L’equip dirigit per Rafa Casolano va aconseguir imposar-se en la classificació general per equips en el Gran Premi d’Ódena, una de les clàssiques amb major solera del calendari nacional Èlit i Sub-23.

En una jornada marcada per una meteorologia adversa que va portar a la retirada a gran part dels participants i on només 18 corredors van completar el circuit íntegrament, l’equip de La Sénia va ser el que va arribar amb major nombre de membres a la meta final, col·locant a dos dels seus integrants, Williamn Aránzazu i Víctor Martínez, en tercera i quarta posició.

A això s’ha de sumar la victòria d’Adrián Cáncer a la categoria sub -23 i el segon lloc de Juan Manuel Afonso, la qual cosa confirma el gran treball de cantera que està realitzant Rafa Casolano amb els ciclistes debutants en aquest tipus de carreres.

El proper 5 de maig l’equip disputarà la Cursa dels Corts (Barcelona), una prova de 90 quilòmetres per circuit urbà on, també en aquest tipus de terreny, l’equip espera seguir recollint èxits i posar una altra guinda a aquest immillorable inici de temporada.