SYSTEMPACK, assessoria professional per al seu procés d’embalatge

Systempack és la marca que ha creat Controlpack per donar als seus clients un servei gratuït d’assessoria professional sobre els sistemes d’automatització més adequats per als seus processos logístics d’embalatge. La nostra missió és ajudar als nostres clients a seleccionar aquells formats, materials i aplicacions tecnològiques d’acord amb els seus productes i amb els requeriments del mercat.

Estem especialment orientats a empreses els processos d’envasament i embalatge industrial de les quals poden ser susceptibles a obtenir alts índexs d’estalvi en material i en els seus processos de final de línia.

Assessoria en maquinària:

La nostra àmplia experiència dins del sector ha fet possible que puguem diversificar la nostra gamma de serveis. A partir d’un estudi personalitzat del procés i de les necessitats del client, realitzem la nostra proposta sobre quina és la maquinària que millor s’adapta al seu procés de producció.

A més, el fet que siguem distribuïdors de màquines Robopac i Robopac Sistemi assegura que treballem amb maquinària d’altes prestacions a preus molt competitius.

Projectes d’enginyeria d’embalatge
Com a complement als diferents serveis d’assessoria, realitzem projectes clau en mà per obtenir solucions completes d’automatització industrial.

Cada empresa és diferent i única. Per això, la nostra feina va més enllà de la realització d’un mer projecte valorat. Per a això, partim sempre d’un estudi i anàlisi exhaustiva de cada situació particular, desenvolupem un projecte en el qual plasmem la solució més intel·ligent i d’acord amb les seves necessitats.

Servei Integral d’Assistència Tècnica:

Per donar un servei integral d’assistència tècnica i manteniment, comptem amb un equip permanent d’especialistes en mecànica, electrònica, i programació d’autòmats. Els nostres tècnics poden donar solució a qualsevol urgència de manera ràpida i eficaç.

Oferim:

– Assistència tècnica i de manteniment 24 hores 365 dies a l’any. Servei telefònic o desplaçament a la planta del client si fos necessari.
– Subministrament de recanvis i accessoris originals en 24 hores, segons disponibilitat.
– Contractes de manteniment adaptats a cadascun dels nostres clients, en funció de les seves necessitats tècniques i de producció.
– Pla Renove, que dóna la possibilitat als nostres clients de treballar amb l’últim del mercat.
– Extensió opcional de la garantia de la maquinària de fins a 5 anys. D’aquesta forma, adquirim amb el client un compromís total per mantenir el rendiment de les seves màquines i garantir la seva eficàcia al màxim.

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.