L’Associació ciclista Alcanar (ACA) realitza un bon inici de temporada

L’equip ha participat al Campionat autonòmic de pista de la Comunitat Valenciana, amb resultats de dues medalles, plata i bronze, en velocitat. Destaca el corredor Gabriel Lorca.

J.JOAQUIM BUJ

L’Associació Ciclista Alcanar (ACA)-Controlpack-Hotel Nova Sénia-Lizarran-L’Ebre va puntuar, amb el corredor Cristián Poliment, al trofeu del Baix Llobregat (Barcelona). ACA també ha participat al Trofeu Guillemet, a Girona. El corredor Gabriel Lorca ha sumat 6 punts (3 al Trofeu Joan Escoda i tres més al campionat de Sabadell) a la Copa Generalitat de Grans Clàssiques ELITES – 2011. Gabriel Lorca també es va classificar 2n i 4t, respectivament, a la Cronoescalada al Castell d’Íscar, a Valladolid, i el Trofeu de la Costella a la localitat de Cuellar (Segòvia).
El ciclista, d’origen argentí, Joaquín Grassi va quedar el 8è classificat en campionat de fons en carretera de la Comunitat Valenciana a la ciutat de l’Alcora (Castelló). L’equip també ha estat en la Volta a Castelló, així com en una edició més del Trofeu Primavera en la localitat d’Ontur (Albacete) i la gran clàssica de la Federació Catalana: el Gran Premi d’Òdena.
Com tots els anys, es va participar en la present edició de la Ronda del Maestrazgo, amb un bon resultat, com el 4t lloc en la classificació final amb el corredor Gabriel Lorca.

Nou esponsor
A tot aquest calendari de competició i resultats dels corredors d’aquest equip, cal sumar-li i celebrar l’arribada i col·laboració d’un nou esponsor amb seu a La Sénia i el País Basc, denominat CONTROLPACK-ABC WOOD.
CONTROLPACK és una empresa que distribueix materials i maquinària d’embalatge per tota Espanya.
ABC WOOD és un portal d’internet on les tendes i els fabricants de mobles poden exposar els seus productes perquè els clients que busquen mobles puguin tenir la màxima d’informació possible per ajudar-los a la decisió de compra. En aquest portal es poden trobar tota classe de mobles, de tots els estils i per a tots els ambients de la casa.

Ciclistes sub-23
Els joves corredors de la categoria Sub-23, d’entre 13 i 20 anys, Luis Aguila, Cristián Pulido, Sergio Torres, Iván Verde i Víctor Pita estan complint bastant bé malgrat la seva joventut.

Cap de premsa
AssociACió Ciclista Alcanar-Control Pack-Lizarran-Nova Sénia-L’Ebre
T.669.28.64.49 (J.J.Buj) / 690.65.66.62 (José Alfara, Lliurat)
MAIL: acalcanar@gmail.com

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.