Controlpack a la fira FIMMA-Maderalia València 2011

Controlpack vol estar al costat dels seus clients del sector de la fusta i el moble. Per això, estarà present en la propera edició de la Fira Internacional de Maquinària i Eines per a la Fusta (FIMMA) i la Fira Internacional de Proveïdors per al Sector de la Fusta (Maderalia). La cita, que tindrà lloc del 25 al 28 d’octubre al recinte de la Fira de València (situada a només 5 quilòmetres del centre urbà i a 5 minuts amb cotxe des de l’aeroport de Manises) pretén ser un punt de trobada entre els principals fabricadors i tendes de mobles i els seus proveïdors de materials i sistemes.

A aquest efecte, Controlpack tindrà en exposició al stand de la signatura italiana Robopac dues dels seus últims avanços en equips automatitzats per a l’embolcall i protecció de la fusta amb film estirable.

Per un part, el Robot S5 és sens dubte un dels productes anomenat a convertir-se en una referència mundial dins del seu sector. Aquest equip destaca per la seva contrastada excel·lència tant en prestacions com en fiabilitat. Gràcies el seu disseny compacte i la seva alta autonomia de treball, és el company perfecte per a les empreses que precisen la màxima flexibilitat en termes d’organització de les seves activitats logístiques. El robot S5 s’adapta a tot tipus de treballs: des de càrregues amb formes estàndards fins a peces de mesures especials.

D’altra banda, la embolicadora Compacta M 1200 en espiral ha estat especialment dissenyada per a l’embolcall d’una gran varietat de productes amb formes, grandàries i dimensions especials. Aquesta maquinària destaca per la seva bona facilitat de maneig per a l’operari, que podrà seleccionar a través d’un senzill menú els diferents cicles de treball i els paràmetres ajustables depenent de la peça a embolicar. Com a novetat per Fimma- Maderalia, Controlpack presentarà les noves bobines de film sense mandril de cartró per a aquests equips, així com els aplicadors cònics desenvolupats per a la seva perfecta integració en l’estació de treball d’embalatge. El film coreless és una material 100 % ecològic, totalment lliure de residus i amb el millor preu del mercat.


Més informació en el stand de Robopac
Expositor D 27 (Pavelló Nivell 3-Pavelló 3)
Horari de visita de 09,00 a 19,00 hores
www.fimma-maderalia.feriavalencia.com

 
  • logo robopac
  • logo systempack
  • logo controlox
  • tlm
  • kuka-log
  • Bostik
  • Graco
  • logo ranpak
^
0
    0
    Tu cesta
    Tu cesta está vacíaVolver a la tienda
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Te faltan para conseguir un 10% de descuento en tu cesta.
      Descuento exclusivo para materiales de embalaje. No aplica en pedidos con maquinarias.